• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jasný, a koupil si barák na pobřeží ;) já se za život něco nahonil, tak už nemám nijak potřebuje se honit za úspěchy v diablu :))
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jj to chapu, ale je to cesta :) pri uspesnosti bys byl na dfans a byl svlanej :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jooo to nedopadlo podle očekávání :) ale nic to nemění na tom, že nechci rozbít stávající, alespoň ty, který mě baví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: si vymysli svuj :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jasně, ale jestli zas rozbijou natálku, UE, carnevil WD atd... jako baví mě stavět nový buildy, všechny si rád vyzkoušim, ale né na úkor stávajících
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: me by se libilo, aby byly jednotlivy buildy aspon priblizne stejne viable, protoze ted mas proste jeden, max dva buildy, ktery fungujou a zbytek je tak pro srandu hrani do gr 40 :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    muzu jen doufat,ze zbytecne nerozbijou stavajici buildy ale naopak je daj moznost prizpusobovat
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CUZMAN: tam toho je tolik ze nvm na co se vic tesit :) ale trochu me mrzi ty sety... cekal sem neco vic u monka :) snad bude PTR pristi tyden
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOUMI: JJ proto se na nej tesim :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CUZMAN: jo to mas pravdu, nicmene v tom patchi se trialy rusi :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdyztak me nekdo vyvedte z omylu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOUMI: Nevim dycky sem si myslel ze ty potvory v trialu se nepocitaj jako elity :-D tudiz sem jel na condemn misto furnace...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: vyjde to spolecne s S4, resp tyden pred, tedy po konci S3 :D a to je srpen a PTR ti vyjde akorad na mesic :)
    CUZMAN: swapovani mi vysvetli ? v patchi se to bude delat jinak nez ted.... uvidime soon :D
    ONDRA_PATA: gz ! :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    nejsem si ted jistej ale patche sou drive nez konce sezony, abych nekecal...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: mno ptr vetsinou byva minimalne mesic ne?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Uz je PTR to bude co nevidet :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: mno a uz je datum?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo a hlavne bude patch :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: neni zac :-) az bude po sezone bude vic srandy, tam mam chary daleko lip obliknuty
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pekne vault :-) Diky za hru :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam