• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: jo tohle funguje jen když máš k sobě 3 další, kteří to chápou. takže momentálně nikdo :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYCKER: jenom upřesnim, že to ještě funguje tak, že když chceš na někoho skočit a pak zpátky na místo, kde zrovna stojíš, tak si uděláš portál do města a z města přes mapu, nebo přes párty obrázek na dotyčnýho skočíš, pak zase přes mapu (ne přes T) skočíš do města, vlezeš do předtim vyrobenýho portálu a ten tě vyhodí na tvym původním místě (třeba z půlky projitá mapa).

Tohle moc lidí nehcápalo, když jsem jim to v runech vysvětloval, taková "vychytávka" :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak se mepovedlo ani ve 2 ráno, ani v 7 ráno, ani v 1 odpoledne. no, tak si holt měsíc počkám
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: pak uz si to hlavne kazdej nafarmi i sam rychle :) ale co koukam na cube tak se zas rozjedou bounties.... no aspon dodelam to acko na 10k bounty :D
    PANVA: jo takle, ja myslel, ze to myslis vseobecne na split bounty, uz si rozumime ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    HOUMI: z patch notes
    - Keywardens now drop Infernal Machines instead of keys; existing keys will be converted into their corresponding machine types upon login
    - Infernal machines only drop for players who are in the same area
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: pochybuju.... S4 bude v srpnu tzn akorad mesic na testovani PTR.... spis vsichni budou na PTR coz je mimo jine cil blizzu kvuli informacim co z toho cerpaj :)
    DIOM: dobrej postreh ! aspon neco ;) se po 2 dnech dostanu k pc a na S frona 24h... tak jdu hrat HC :D
    NYCKER: nene jeste to chce ten Endless rift a nakou uber obtiznost a poradnou uber lokaci s uber fightama :))
    PANVA: proc by nesel split ? to mi jeste unika :) jinak dost
    NYCKER: confirmuju z PTR, klice se zmenily na masiny. snad to tak nechaj :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    NYCKER: nebo se podívej na video :p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NYCKER: [ CLAVEN @ Diablo 3 ]

čítaj patch notes
    PANVA
    PANVA --- ---
    NYCKER: to nevim, mozna. nezajimave pro me kdyz ja non-season nehraju
    WRATA
    WRATA --- ---
    K, cajk, dik
    PANVA
    PANVA --- ---
    NYCKER: FYI - Patch 2.3.0 - budou padat primo Infernal Machines a splitovat akty uz nebude mozne.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: Loot tam není, ale klíč ano. Pokud tedy padl tomu, co to zabil, protože klíč padne nebo nepadne všem stejně.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NYCKER: Hele jsi si jisty ze to takhle funguje? Nam se takhle stalo ze jsme kazdej bezeli jinej akt a ty se portovali po zabiti tam vubec nemeli loot
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    NYCKER: kuju
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    NYCKER: Radši mi prozraď jak fungujou ty klíče :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To si lidi asi Season 4 vybrečej dřív ne? Už se mi teda moc nechce pokračovat v S3
    STU
    STU --- ---
    To bude nehoraznej serez! Uz aby... :-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    vypadá to, že půjde oboje..extrahovat vlastnosti legendy jako passive skill a nebo "překovat" legendu..plus další možnosti
    DIOM
    DIOM --- ---
    Diablo 3 - Kanai's Cube Complete Guide (Patch 2.3)
    https://www.youtube.com/watch?v=R5cRpfe_hTE
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: ja to mozna nepochopil,videl jsem jen kousicek a myslel jsem,ze dam pasivku na jinou zbran :D
    no nic,radsi si to vyzkousim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam