• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Grind paragonu. To je přesně to, proč už nejspíš nebudu hrát. Dokud neudělají nějaký strop. Když už je možnost hrát, aby to bylo "k něčemu" = dostat se do tabulky, tak člověk zjistí, že i kdyby ten samej level GR se stejnym equipem dal sebe líp, tak borec s o 1k vyšším paragonem to projde s prstem v nose a půjde vesele vejš. A to já vim, že nikdy nebudu mít na to ten paragon huntit.
    Myslim, že odměnou za strávený čas by mělo být něco jinýho, než milión paragonů. GG Blizzard :) Jinak škoda, protože všechny ostatní změny se mi fakt líbí, ale tahle věc mě absolutně odrazuje
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: To jednak este netusia ani v blizze. Momentalne usilovne balancuju/prerabaju nove/stare sety atd.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN: prej na konci srpna zacatkem zari, resp. to tvrdi o zacatku S4, takze patch prijde tak 14 dni - 3 tydny pred S4 nebo to mozna bude zaroven, ale tipl bych si spis tu 1 variantu, takze do konce srpna patch a 2 tyden v zari S4, tezko rict, vis jak to u blizzardu chodi...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jo to taky znam a obcas tomu venuju to samy, ale to je fakt jednou za cas, delat to kazdej den, 3 roky v kuse na me bylo moc i v dobach kdy jsem se jeste jako malej kluk zamykal pred rodici na celej vikend do svyho pokojicku a mastil dokud jesm nepadl drzkou do klavesnice :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Netušíte, kedy bude patch?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak vis jak, to sou typci co to hrajou 12 - 16 hodin denne :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MIMINO: 5k do mainstatu je uz asi dost znat :))
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: 1800+ ? ciwe jak dlouho to hrajou ? :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jako monk s tim novym setem a shenlongama bude hodne hustej, moc se mi libil ten gameplay... asi ho taky budu muset testnout vedle crusse :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja budu mit konecne zase chut hrat monka. muj nejoblibenejsi kungfu 7 s-s strike je zpet
    Diablo 3: T10 Goku Monk (2.3 PTR)
    http://www.youtube.com/watch?v=7BxGRn4IE1k
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: Ale jde. Jen kdyz jsi ji nasel s nekym tak musis pockat nez bude AB.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: nepadla ti v parte?
    STU
    STU --- ---
    YASHAMARU: fury? hm.... to je ta zluta věc kterou vůbec nepotrebuju s timhle buildem resit? :) uplne si vystacim s Weapon masterem kdy mi Mighty weapona generuje 2 fury (nevim jestli se pocita ze mam 2x MW ale i whirlwind je plne sobestacnej a když se netocim do prazdna ale do potvor, v klidu se ugeneruje sam) a Ground stomp je jenom takova jistota kterou stejne pouzivam jenom na omraceni a natahnuti potvor na hromadu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: tomevim proc to nejde,obcas mi to nefunguje u jinych

rotopeed#2207
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ONDRA_PATA: tvuj profil mi nefunguje

STU: a u tveho nechapu odkud se bere fury? :)
    STU
    STU --- ---
    NJORL: barbari nemuzou za vase posrany zivoty ;) kdyz je dobra parta, nic za nama nezbejva, na publicu tolik ohledu neberu. nehlede na to ze rifty 44 a 54 se behaj jinak :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Pres ty efekty nevidis prusvihy na zemi ale ASPON ma ta wizna dmg. WW je tlaci dobpredu a nechava za sebou zlo pro papiraky.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ona ta wizna taky nic moc.ted jsem jel jako zdps wd,dh,ww barb a meteor wizna a nemit obri tough a nonstop horrify,tak jsem uplne v prdeli :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: neslysi te, uz je o pet mistnosti dal :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam