• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: jasny no... tak ja na publicu snad nehral... dycky sem mel nejakou partu a tam sem se zeptal jestli chteji dps nebo zdps :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no prave, takze potrebujes jak zDPS tak damage dealera, idealni mit oboji jinak se ti solo GR se zDPS postavou bude hrat asi dost tezko, ale pokud se specializujes jen na zDPS do party tak nic proti, ale rika nycker, ne vsude to uvitaji :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: sou to hlupaci :-D ja mam jak zdps tak dps monka a kdyz sme jeli ve full parte, tak se zdps monkem sme sli mnohem rychleji a bezpecneji
    MIMINO: jasny no, ale pokud chces lamat breakpointy v PL tak musis mit partu kde se ty lidi toci a nebo neresi PL :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: tak nekdo to DPSko v ty parte mit musi ne ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ono je to taky hodne o efektivite... kdyz budete hrat porad jen dps, tak se nikdyn edostanete tam co tyhle manici... vemte si quin69 ten typek stravi na zdps monkovi tak 80% casu a tam to leze hodne rychle...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HOUMI: no je to masakr, taky to nechapu, i student ma jen 24 hodin denne jako ostatni lidi :D ale fakt je, ze ten na tom PTR to abnormalne rychle leze, je tam vsechno vybustovany na max, 400% na drop legendarky atp...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: snad treba s novym datadiskem...zrovna char. sloty a vetsi truhlu bych si klidne priplatil,jako vetsina lidi.
    ikdyz je fakt,ze truhlu asi hezky protridim diky kanais cube :)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: to jo, chtelo by to par slotu navíc do nového patche
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: no hele ja jak mam vsechny clasy a v S hrajue 1-2 + naky HC tak uz mam plno :D no aspon recykluju ty jmena co mi tam dal bracha ( jako je Brokolice, Celer apod zeleninovy jmena wtf :D )

nicmene monka mam 4x snad tak holt nakyho sezoniho smaznu nez pridaj dalsi misto...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sezonu bych si chtel taky jednout zkusit,ale nechce se mi mazat byt jedina postava...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: no ja hodlam nejak v S4 rozjet vecerni behani riftu do noci ^^ tak be rdy :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jasneze koop bude vic,ale jsem rad,rad si totiz zabeham solo
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: jn bylo na pikachu, dnes uz tu byl s novym modemem a konecne sem si zahral zapsa v hots aniz by mi to 3x spadlo :D takze rekl bych ze ted uz to bude v poho ( jestli ne tak skocim z balkonu :D )
    ONDRA_PATA: popis vyznamu kvituju me velmi pobavil :D +1 , nicmene oni je boostnou ale furt bude coop lepsi, jen ted je ten rozdil docela dost znatelnej ....
    MIMINO: no hele ted je cap 10k , a ZE maj treba 5k+ na PTR :D , to musej bejt studenti jinak nechapu kde berou cas xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: cetl jsem o tom uz na zacatku,ze chtej solo expy boostnou,coz kvituju (ne to neni obdelavani analu petry kvitovy)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HOUMI: aha, tak preci jen tam cap je, ale 20k asi jako by nebyl :)) no je fakt, ze to expeni solo vs. parta je taky hodne nevyvazeney, ve 4 to expi i na normal riftu na T6, solo to temer neleze, to bych byl rad aby upravili...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MIMINO: cap to ma 10k... ted ho zvedali z 2k mno... podle me to bliz nejak udela jeste ptz se mnozi novy a novy topicy na to co pisete.... dat rank1 ted znamena dat co nejrychleji co nejvetsi para a trada lovit spravnej rift...

v bluepostu bylo ze sem ji taky dost nelibi ze coop jasne lepsi oproti solo, takze budou 2.4 dalsi zmeny :)

PS ten konec S3 uz by jako mohli ohlasit :D , snad uz bude ted posledni PTR patch ....a snad UPC vyresi ten u me at nepada po 2min , restart modemum, 2min a zase :(
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: aha, ty prava jsem ani nekoukal, ze mam tak dik za info, jinak pg taky asi neni nekonecnej, sice ofiko cap neni, ale pochybuju, ze to cislo je nasaveny vic na 4 desetinny mista, ale jako chapu i castecne souhlasim, taky jsem rikal, ze nejaky vetsi odmeny za "dobre" hrani bych uvital, ale ono to s tim casem dost souvisi, sice obecne neplati, ze kdo hraje dyl to nutne hraje i lip, ale da se to castecne predpokladat, zkratka clovek co se tomu tak dlouho a intenzivne venuje, to ma uz docela zmaknuty, moc lam jsem na hodne vysokym pg nepotkal, ale netvrdim, ze neexistujou :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    MIMINO: Smazáno a koukám, že práva máš taky .)
    WASQ
    WASQ --- ---
    SCHUNA: částečně souhlasim :)

MIMINO: Tak ve sportu i když budeš trénovat sebe víc, tak ti neporostou svaly do nekonečna.... :))) Odměnou za strávený čas by mělo být to, že budeš prostě lepší v klikání. Netrefí tě mob, protože uhneš, dáváš větší pozor, použiješ jinej skill... Prostě to víc umíš a ne že budeš jak na steroidech, protože kvůli D3 nezamhouříš oči. Ať je odměnou za strávenej čas - paragon třeba 1000 nějakej pet, ať je za 1111 jinej obrázek hrdiny, ať je za 1200 nějaká aura, ale ať to nejsou staty, který tě po 1k para děsně boostujou a tudíž ve finální fázy (první místa) hraješ o to, kolik uděláš paragonů. Ale to je můj názor že jo :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw info pro admina: v zahlavi je vadnej link na http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam