• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw info pro admina: v zahlavi je vadnej link na http://bannedofgamers.com/index.php?cdr/
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: tak trochu souhlasim, ze by mohlo byt vic zasadnich odmen spojenych s casem a usilim co clovek ve hre vyvine, ale strop paragonu nevidim jako to pravy, je jasny, ze clovek co se tomu bude venovat vic a dyl tak bude proste lepsi, je to jako ve sportu ci v realnym zivote, takze tohle me netrapi, ale jak rikas, sam bych uvital zajimavejsi oceneni, pac uz treba PG 1000 je vykon a vyzaduje spousty casu, ale je jasny, ze bejt na hornich prickach tabulek je jen pro ty "nejlepsi", pro ty co se tomu venujou na full time, zase by bylo nespravedlivy aby nekdo kdo to zacal hrat pred mesicem nejakou klickou ci nejakym "velkolepym" cinem hned preskocil nekoho kdo ma odehrano 4000 hodin.....
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Tak, aby niekto mal povedzme para 1800, musi za tym travit cele dni. Dopraj mu ten top rank :). Do ranku sa da dostat v pohode za kazdu classu ak mas skill a par hodin denne.

Od noveho patchu nerfuju crowd control + exp bonus sa rozpocitava do celej party. Snad zmiznu sialene support classy, ktore nahadzali komplet exp. gear a ziskavali obrovske paragony v podstate za nic.

Pomocou kocky zase budes mat prilezitost si narollovat ten best in slot item, ktory ti jediny chyba na to, aby si sa dostal v ranku vyssie.

Celkovo to vyzera, ze by season 4 mohla byt zase o nieco lepsia, ako tie predchadzajuce. Ja si to asi zahram.

Btw, predpoklam, ze ani jeden top 1 za ziadnu classu nie je ten s najvyssim paragonom :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Grind paragonu. To je přesně to, proč už nejspíš nebudu hrát. Dokud neudělají nějaký strop. Když už je možnost hrát, aby to bylo "k něčemu" = dostat se do tabulky, tak člověk zjistí, že i kdyby ten samej level GR se stejnym equipem dal sebe líp, tak borec s o 1k vyšším paragonem to projde s prstem v nose a půjde vesele vejš. A to já vim, že nikdy nebudu mít na to ten paragon huntit.
    Myslim, že odměnou za strávený čas by mělo být něco jinýho, než milión paragonů. GG Blizzard :) Jinak škoda, protože všechny ostatní změny se mi fakt líbí, ale tahle věc mě absolutně odrazuje
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: To jednak este netusia ani v blizze. Momentalne usilovne balancuju/prerabaju nove/stare sety atd.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    CLAVEN: prej na konci srpna zacatkem zari, resp. to tvrdi o zacatku S4, takze patch prijde tak 14 dni - 3 tydny pred S4 nebo to mozna bude zaroven, ale tipl bych si spis tu 1 variantu, takze do konce srpna patch a 2 tyden v zari S4, tezko rict, vis jak to u blizzardu chodi...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: jo to taky znam a obcas tomu venuju to samy, ale to je fakt jednou za cas, delat to kazdej den, 3 roky v kuse na me bylo moc i v dobach kdy jsem se jeste jako malej kluk zamykal pred rodici na celej vikend do svyho pokojicku a mastil dokud jesm nepadl drzkou do klavesnice :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Netušíte, kedy bude patch?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: tak vis jak, to sou typci co to hrajou 12 - 16 hodin denne :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MIMINO: 5k do mainstatu je uz asi dost znat :))
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: 1800+ ? ciwe jak dlouho to hrajou ? :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jako monk s tim novym setem a shenlongama bude hodne hustej, moc se mi libil ten gameplay... asi ho taky budu muset testnout vedle crusse :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja budu mit konecne zase chut hrat monka. muj nejoblibenejsi kungfu 7 s-s strike je zpet
    Diablo 3: T10 Goku Monk (2.3 PTR)
    http://www.youtube.com/watch?v=7BxGRn4IE1k
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: Ale jde. Jen kdyz jsi ji nasel s nekym tak musis pockat nez bude AB.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: nepadla ti v parte?
    STU
    STU --- ---
    YASHAMARU: fury? hm.... to je ta zluta věc kterou vůbec nepotrebuju s timhle buildem resit? :) uplne si vystacim s Weapon masterem kdy mi Mighty weapona generuje 2 fury (nevim jestli se pocita ze mam 2x MW ale i whirlwind je plne sobestacnej a když se netocim do prazdna ale do potvor, v klidu se ugeneruje sam) a Ground stomp je jenom takova jistota kterou stejne pouzivam jenom na omraceni a natahnuti potvor na hromadu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: tomevim proc to nejde,obcas mi to nefunguje u jinych

rotopeed#2207
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ONDRA_PATA: tvuj profil mi nefunguje

STU: a u tveho nechapu odkud se bere fury? :)
    STU
    STU --- ---
    NJORL: barbari nemuzou za vase posrany zivoty ;) kdyz je dobra parta, nic za nama nezbejva, na publicu tolik ohledu neberu. nehlede na to ze rifty 44 a 54 se behaj jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam