• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw vypada to, ze taky konecne oprasili u WZ staryho dobryho archona, konecne se s tim budou dat hrat vysoky GR, uz mi chybi jen nejakej poradnej build na explosive blast a arcane torrent, chtelo by to vic setu kdyz uz se vydali touhle cestou, kde je vlastne jadrem buildu konkretni set a par itemu k nemu i kdyz se se to lepsi, za vetsinu postav existuji min. 2 odlisny buildy vetsinou i v nekolika ruznych modifikacich, ktery jsou temer rovnoceny (z pohledu pouzitelnosti a sily) a zalezi jen na vkusu hrace co si vybere...ne ze by to bylo nejak moc, ale bejvalo to horsi...rozhodne bude patch 2.3 dost zasadni, tesim se, presne takovyhle vetsi updaty se mi libi a klidne by mohli byt castejsi, pac jestli me dnes neco celkem vadi tak je to okoukanej obsah a pomerne mala graficka variabilita riftu, je to sice random, ale mam pocit, ze az na vyjimky to generuje 5 nejcastejsich map ve 3 barevnych odstinech a to je imo dost malo, klidne bych uvital v kazdym patchi nebo sezone nejakou tu mapu navic...akorat teda naprosto prestavam tusit co by tak mohlo byt obsahem novyho datadisku, protoze vsechno o cem se spekulovalo, ze by tam mohlo / melo byt se ve hre uz postupne objevilo nebo objevi, snad krome dalsiho charu (nekromant ? druid ?) o kterym ovsem bliz jasne rekl, ze nikdy nebude :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MIMINO: jj to me taky, i kdyz ten posledni snad vypada docela dobre... uvidime priste :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HOUMI: vsak ja to taky sbiram rad a budu to sbirat i v S4, ale trochu me to zklamalo, pet vypada jak okridlena ryba a ikona je taky takova penerska :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MIMINO: tak dostanes par goldu mno :D :D
    MIMINO: jj byl, ale co nadelas... ja to sbiram rad :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: v S3 byl ten portrait ale naopak moc hezkej :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: aha, no jeste, ze si me poradil, uz jsem zacinal bejt zoufalej co s tim... :D
    NYCKER: no teda ten pet i portrait je pekne hnusnej :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: to das, vem si dovcu, nakup si basu energetaku a ses v pohode :-D ono to neni zase tak strasny, kdyz das rift kolem 2 minut, coz se v pohode da, tak to mas za 30 hodin hotovy + par hodin na jidlo a curani + 6 hodin spanku a za dva dny to mas hotovy :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HOUMI: 900 klicu od riftu asi nestihnu spotrebovat :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MIMINO: tak klice od malejch riftu si spotrebuj, ptz pak budou jen k prodani za par goldu :)
    NYCKER: a to je presne duvod proc budu hrat S4, musim tohle vsechno mit xD :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    kdyby to alespon vic nastackovali, nechapu proc neceho muze bejt 5000 a neceho jen 100 nebo 1, klice od malejch riftu uz nemam kam davat tak to vyhazuju :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: mno ja byl rozhodnutej hrat crusse, ale nelibi se mi ty novy buildy moc... hammerdin je sice oldschool badass, ale nevim nevim no... uvidim a vyzkousim :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: nic takovyho tam nebude, ale i tak me lakaji ty kraviny typu nova ikonka, banner, atp. :)) ale spis uvazuju, ze dam S4 jen do lvl 70 a udelam par achievu abych tyhle kraviny mel a budu hrat normal soft, pac uz budu mit pg pres 600 a na to abych si seznou pomohl tak bych na ni musel mit pg skoro 700, to je nad my moznosti, obzvlast pokud to bude kratka sezona jako treba S2...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: jo ted uz ty chary trosku srovnali a hrat se da pekne v podstate za cokoli, z wizny udelali konecne poradnyho ranare, takze se muze klidne merit s DH :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem tady nedávno psal, že už hrát nebudu (kvůli hloupýmu paragon systému), ale změn je tolik, že prostě něco fakt zkusim :) Láká mě monk, WDčko, sader, wizna :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    MEMORY: presne, to je zaklad myho buildu :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    uz se tesim, vypada to na spousty vylepseni: http://www.diablofans.cz/adventure-mode-prehled-novinek.html :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych chtel strasne hrat vsechny a furt.kazdou class vyzkouset novy sety,novy buildy plus vytunit stavajici buildy.nerad opakuju malo char.slotu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: s DoD a bonusem SMK + MoJ by to mohla byt slusna dmg
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Akoze zaujimavo vyzera monk, wd a barb, co sa tyka noveho playstyle. Nakolko z tychto classov mam najmenej nahrateho monka, tak zatial u mna vedie, ale uvidime. Zaujimave budu asi aj final patch notes, monka celkom nerfli ( cc na SSStrike, aj fistky atd.) v PTR som si trochu testol vsetky vyssie menovane classy a najzabavnejsi mi prisiel monk. Ale celkom by ma napr. potesilo, keby WD bol valid dps aj do party, to by bola urcite prijemna novinka :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zjevně budeme hrát jinou ligu, nicméně v sezóně plánuju rozjet crusadera jako mám mimo sezonu. Nemám tolik chuti, abych se učil víc než jednu classu a specku :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam