• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: tak zrovna D3 neni nejak graficky extra narocny, ja to jedu normalne na notasu (je to teda drahej notas s dobrou GPU, ale ne herni) ve full detailech a naprosto v pohode :)

JADE: transmog to jisti, je fakt, ze by designove mohli pritvrdit, ale na druhou stranu za chvili bude v ty hre tolik itemu, ze si kazdej urcite nejakej ten vizual najde, ja jsem v tomto ohledu docela spokojenej, preci jen neni to tak davno, co jsme vypadali vsichni stejne...a ten novej damskej vohoz u cruse se mi docela libi :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: prijde mi, ze ted jedou WoW stajl na vizualni stranku itemu :(
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: jo taky sem zvedavej co s tim udelaj... rekli jen ze je to problem ale kdyz odstranit paragony nejde, lidi by nevideli motivaci xD
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ještě tady video od týpka ze ZE, co furt v partě posouvaj GR levely na téma paragon. Zabijí tam Ghoma, když má naklikáno 800 para a pak, když nakliká 2k para. Nečekal jsem, že to bude až zas takovej rozdíl. Snad s tím Blizz něco udělá :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: monk je desnej no ... mohli by trosku jakoze pridiablit ty sety :)
    JADE
    JADE --- ---
    vizualne teda...mozna monkovskej na zensky, ale jinak wtf ?! cruss se svickama na hlave ?
    JADE
    JADE --- ---
    ty novy sety imo peknej shit :S
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: Tak ale určitě víš, co jsem myslel. Že by za tlupu zombíku konečně nemělo být víc, než za bandu Exarchů. Ale chápů, že v partě, kde je všechno 100% času ve stunu se to zas tan nepočítá
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: Ja reaguji na srovnani expu moba dle narocnosti jeho zabiti. To je nesmysl. Ale rozumim. Nebudu se v tom rejpat. Marne premejslim co dat u multishotu do kostky. Urcite RORG abych nasadil Cinder ale nevim co dal. Nekdo nejaky napad?
    WASQ
    WASQ --- ---
    NJORL: však jo, vždyť jsem psal co jsem myslel. Při hledání v patch notes jsem našel a druhou větu, kterou jsem taky postnul. Není potřeba se v tom pitvat dál :)))
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: To jsou ale dve zmeny. Ne jedna, jak jsi psal dole. Expy se budou delit ctyrma a progres bar bude podle narocnosti zabiti. Takze GR plnej zombiku by uz nemel bejt nejrychlejsi.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: jjj tyhle zmeny jsou fajn fairplay :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: Nechápu. Ale myslím tuhle větu: "The experience and rift progress granted by several monsters has been adjusted to be more inline with the difficulty required to kill them" a tohle je taky vesměs dobrý: "Experience gained, including all sources of Bonus Experience, is now averaged across all players in a party that are eligible to receive experience"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: jakoze kdybych to wdckem drzel pod perma stunnem,tak to nebylo narocny?
    no to asi ne ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Mě se hodně líbí srovnání expů za moba podle náročnosti jeho zabití. Netestoval jsem, ale jestli bude fugnovat tak velký +
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MIMINO: jj to je feartura ze cube ti da max roll :) a ano sou tamy samy super veci, tam snad neni nic spatne, proste krok kupredu jako svin :) .. rifty zadarmo, vsichni budou litat vsechny akty ptz matros a nakonec gr, ktery uz jsou zamereny vic na moby nez na bose :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: vcera jsem si zrovna ze vedavosti dal PTR, ale jen za WZ a byl jsem prijemne prekvapen, sice je tam zvysenej drop o 2000% na vsechno takze temer co objekt to legenda, z elite packu vetsinou vypadnou tak 2, za run jdes nekolikrat do mesta s plnym baglem legendarek, je to az neprijemny :)) ale zase clovek rychle vyzkousi spousty veci, nejvetsi plus davam tomu, ze kdyz extrahujes legendarni afix tak je to vzydcky top roll, je fuk jak se naroloval ten afix na legendarce co tam strkas, vzdycky je to pak full, doufam, ze to neni jen nejaka PTR feature, ale nenasel jsem duvod proc by to delali jen specialne pro PTR, dale je pak hodne prijemny, ze tokeny padaji z elit i v normal riftu takze ten kill bar ubejva mnohem rychleji, bounty je ted naprosto zasadni pro sber materialu, kazdej akt ma svoji jednu pevnou ingredienci kde pada a odmeny jsou mnohem vetsi, min z 1-2 aktu vypadnou ty kostky 2 (1 je mensi a specialne na craf material) no a o novy lokaci ruins of sescheron ani nemluve, to je prarada, jak graficky tak hudebne, uz aby to bylo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jezdi nekdo na ptr? monk bo cruss? nemuzu se rozhodnout
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: to ano, ale ne na 1 zatah, princip je obodny jen proste normalni rift, kde nebude vstup dokud do dalsiho patra dokud nespawnes bosa a dalsi patro tezsi a znova a znova dokud se nedostanes nekam hluboko. nebo to muzou spojit s uberama, je toho plno co by mohli xD

ale konec stezovani, ted ukazali ze umi prekvapit a poslouchaj comunitu ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Však endless jsou GR ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam