• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jsem to dal jedne malo hrane postave do inventare. Vul
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Truhla to je jak dámská kabelka co
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: se dalo cekat, ze to najdes :P :)

jinak musel by jsi napsat na forum a cekat na blue, pripadne zavolat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    vysvetleno. jsem lama
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tyjo tam se proste neda napsat. Tam neni jedina volba na Customer Support kde bych mohl napsat ze udelali chybu ... proboha :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: ja ale nechci rollback. ja chci aby mi vratili moji gifty
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Da sa dat rollback accountu na niektory z poslednych snapshotov. Tusim 3x bez vysvetlovania.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem si dnes otevrel hru po nejakem tydnu a koukam chybi mi 14, tedy vsechny, Ramaldinis giftu. Normalne nejsou v truhle. Co se s timhle dat delat? Customer Support takovou kategorii pro report nema. Citim se okraden. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Teď ty paragony pojedou nahoru ještě zběsilejš
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    NJORL: To ztrácení času je dost relativní. Já v S3 dal za +/-200 hodin paragon 600 a to mam v NS tak za 1000 hodin :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NJORL: to ale nebudes mit ikonky a zviratka :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ale prosimte :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A tKy nehraju teply sezony a neztracim cas
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ale prd. Spis sm si to jak se pripravid na patch precetl pred mesicem.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: tak ty ses ten co to hraju furt taky :P

twe jen nechapu ze blizz tu pusti vsechno v 1 tejdnu ... patch do HS a HoS jsou venku, ted 2.3 a sezona, do toho vydaj ty novy karty pristi tyden... .twe co mam hrat driv :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ja jsem hoarder mam jich 10k a tesim se na patch :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: hehe , to ja jich mam relativne dost ... ae stejne se pojede ten Sage set bo jak se to jmenuje ...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HOUMI: uplne by stailo moznost pridat si tam proste vic "zalozek" a to penzum ikonek na ty taby by mohli taky upgradnout a craft material bych dal nekam do listy vedle goldu a shardu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MIMINO: no jako fatk nechapu proc ta truhla neni stylem, 1 stash spolecnej a zbyly pro kazdou postavu zvlast.... oni to treba pridaj za ty prachy, ale cmon at uz to je tady :D
    NYCKER: lahve ? jako Deats Breath
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    NYCKER: tak mezi sezonou bude trochu casu si cube vyzkouset, takze nejaky ten matros a veci se budou hodit. treba zrovna lahve nemam moc na sezone a ani na nonseason
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam