• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NYCKER: v ty kostce vlastne vidis vsechny itemy co do ni jdou narvat, jo to by bylo hezky mit vsechny pasivky jeste v kostce a pouzivat jich rovnou 5...na druhou stranu si rikam, ze v momente kdy bude mit kazdej v kostce vsechno co jde tak se bude farmit (krome setovek) jen par legend a zbytek bude nezajimavej, mozna, ze by z tohoto pohledu bylo lepsi kdyby se u tech afixu neroloval top, ale jen to co na itemu mas nebo random, ze by to mohlo bejt jeste horsi nez je a pak by si ten item mohl farmit dal a cekal na nejlepsi roll :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYCKER: ne :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: no muj zas tak prazdnej nebude :D dost ho ubyde ale i tak .... staci ze to cistim ted pred patchem ...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: diky, ja si to myslel, ale nejak me zmatlo par lidi, ze je to nakonec uplne jinak
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    14hMEMORY: dnes v 17h konci S3 , ve stredu patch 2.3 a v patek v 17 zacina S4 ;-)

MEMORY
    MEMORY --- ---
    sakra jak to je, patch bude uz pred spustenim sezony nebo az ve ctvrtek?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    fúú, dneska to výpínají a musím ještě dolevelovat monka... oběd asi bude rychlý a lehký :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jsem to dal jedne malo hrane postave do inventare. Vul
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Truhla to je jak dámská kabelka co
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: se dalo cekat, ze to najdes :P :)

jinak musel by jsi napsat na forum a cekat na blue, pripadne zavolat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    vysvetleno. jsem lama
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tyjo tam se proste neda napsat. Tam neni jedina volba na Customer Support kde bych mohl napsat ze udelali chybu ... proboha :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: ja ale nechci rollback. ja chci aby mi vratili moji gifty
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Da sa dat rollback accountu na niektory z poslednych snapshotov. Tusim 3x bez vysvetlovania.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem si dnes otevrel hru po nejakem tydnu a koukam chybi mi 14, tedy vsechny, Ramaldinis giftu. Normalne nejsou v truhle. Co se s timhle dat delat? Customer Support takovou kategorii pro report nema. Citim se okraden. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Teď ty paragony pojedou nahoru ještě zběsilejš
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    NJORL: To ztrácení času je dost relativní. Já v S3 dal za +/-200 hodin paragon 600 a to mam v NS tak za 1000 hodin :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NJORL: to ale nebudes mit ikonky a zviratka :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ale prosimte :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A tKy nehraju teply sezony a neztracim cas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam