• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NJORL: Je to tak, ráno před prací jsem si doběhl pro kostku, zjistil, že už nemám čas udělat ani jednu pětibounty, tak jsem šel makat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Dobré ráno :p už to tiež hodinu a pol hrám
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIOM: KECAS UZ JE TO VENKU? :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    NJORL: už to dávno hraju :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Nevite nekdo v kolik dnes ten patch bude hotovej?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYRLEM: T10 ve splitu bude imho desne pomala.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: ano, T1 - T6 dava 3+3 ( pokud jedeš jen bonus akty) a T7-T10 dava 4+4.

Nicmene v T6-T10 más garantovanou bounty specific legendu, kterou budeš potřebovat minimálně kvuli materialu. A pro hrace, kteri maji relativne dobrou postavu je T6 ve splitu uplne s prstem v nose. Ja mam treba s moji natalkou stejne rychlou T1 a T6. Skok v rychlosti z T6 na T7 zajisti keska a jeste me udela nesmrtelnym protoze budu moci nasadit goldwrap.

Kdyby nekoho zajimalo, co jedu, tak je to tady

White - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/61159399

Je to opravdu nejzabavnejsi build, co jsem jel kdy v D3.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    T7 odbehnem za 15 minút, T1 za osem. Za pol hodinu mám na T7 8 kusov, na T1 12 kusov a ešte mi zostáva čas na cígo.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NJORL: takze se bude behat t10 tako dycky :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Mne dal teraz 3 už T1, takže na mats mi pripadá najekonomickejší ten.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: So it appears T3 to T6 gives 3 per Cache (so bonus caches double the number)
    T7 to T10 give 4 ... Takze se bude behat T7
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: No ted byl top WD. protoze Top party musely mit WD, Cruise a 2x light DH.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja nepotrebuju nejakou op mrchu, nemam cas ani naladu tahat nejaky ranky, nicmene chci neco co se bude hrat fajn a nebudu v parte za orezavatko... planoval sem hrat crusse, ale ten mi prijde dost na pendrek... co sem koukal, tak dh/monk/barb ted tahaj na ptr neco kolem gr 69, ale u crusse sem videl max kolem 59 snad? porad nevim no :-/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To by mě zajímalo kdy byl top WD ;D
    NJORL
    NJORL --- ---
    hlavne by me teda zajimalo, jestli se kvuli materialu bude behat split T6 nebo split T10. nevite?
    DIOM
    DIOM --- ---
    bandit shrine už jste potkali? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja si chci zkusit toho Hammerdina
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC: monka, protože toho jsem ještě nehrál? :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: hmm dle me to je vyrovnany .... a kdyz uz nekdo bude remcat, tak cely sezony pred byl top dh,crus,wd .. tak ted bude op monk + barb xD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dejte tu nekdo pool jakou pojede kdo classu :-) ja se porad nemuzu rozhodnout, ale vcera sem koukal na quina a na ten novej set a asi opet vyhraje monk, protoze ta palma je proste cool :-D jinak mi prijde divny, ze cruss zase hraje druhy housle co sem koukal...

jakej na to mate nazor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam