• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STU
    STU --- ---
    HOUMI: minimalne u ashbringeru jsem si jistej... ten mi to vzit nechtělo

no ja prave nezkousel 2x stejnej předmět, ale moje představa je ze ti to nic neda, jenom sezere materiály ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STU: amen :) nvm ze by byl item co tam nejde dat .... priklad ? a 2x nahrat ten samej je blbost i kdyby to slo ( nic by ti to nedalo ), takze nahrat a nechat si nejlepsi roll, kdyby nakej build, jinak diss :)
    ONDRA_PATA: jo takze na ptr si to potkal :) to uz dava smysl :P xD
    STU
    STU --- ---
    jo jo... t10 se nevyplati na split bounty... jedine t7, to je slusnej fofr... 4+4 z bonusu zarucenyho matrose na kostku nema chybu.... btw. vsiml jsem si ze ne vsechny predmety jdou do kostky nahrat... ale nezkousel jsem jestli se da omylem nahrat dvakrat jeden a ten samej kus vybaveni, nevite jak to je? pomohlo by to v cisteni bedny kdyby ne ;) a hlavne když potkate BANDIT shrine, neklikejte, nejdriv stahnete všechny spoluhrace na sebe kvůli dropu a vycisteni tech malejch zmetku, rozhodne to za to stoji... a prosim vas, lidi, hrajte jenom BONUS akt... nebo mi z vas prdne zilka ;) před hodkou jsem prisel do práce a nic tu na mereni nemam, takze dam s kolegyni nejakej film a asi pojedu domu hrat :)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    K3BAB:
    patch notes (at to zni sebedivneji ;) ):
    Patch 2.3.0 Now Live - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/19859662/patch-230-now-live-25-08-2015
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    DIOM: dneska asi 3 behem hodiny :D .... 2 sem dal komplet, u tretiho sem nechtene klikl na vault a 4 goblini mi utekli .... a jeste k tomu 2 fialovy gobliny mimo shrine ... jel sem bounties (1x shrine v t8 a 2x v t7) .... vic bohuzel cas nebyl
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: mala shrine ze ktery vyskakali goblini? ty jsem vazne potkal uz v cervenci.od ty doby jsem PTR nezkousel
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: wtf ? dyt to pridali az tedkon ne ?
    NJORL: hmm za predpokladu tech 4+4 se budu urcite splitovat T7 na publicu a T10 ty top co to cisti jako T1 :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    K3BAB: Ja práve kvôli robote nemám moc času, asi dám hodinku tu a tam, ale nejaké husté herné sessions moc nevidím :/
    STU
    STU --- ---
    je to vyborny... hratelnost sla zase docela nahoru :) huray ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ale laguje im to kurevsky...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ENDER: V piatok 28ho
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: Jo do party jako support, já to pochopil že solo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyvole ja uz chci bejt doma! davejte tipy,at do toho muzu v nedeli hezky vlitnout :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIOM: jj nejak uz pred mesicem
    ENDER
    ENDER --- ---
    uz zacla sezona?
    NJORL
    NJORL --- ---
    no pockejte. tak co se teda split runuje? jakej torment?
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    no tak to jdu hrat :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NJORL: Je to tak, ráno před prací jsem si doběhl pro kostku, zjistil, že už nemám čas udělat ani jednu pětibounty, tak jsem šel makat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Dobré ráno :p už to tiež hodinu a pol hrám
    NJORL
    NJORL --- ---
    beru si volno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam