• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: samozrejme :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    k čemu je u Diabla TS nebo Mumble..si u toho vyprávíte vtipy? :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ad ty klany: problem trochu je, ze clovek muze byt jen v jednom klanu a pokud nema konkretni lidi ve friendlistu tak nema sanci lidi z ostatnich klanu "sledovat", takze mimo friendlist vidim jen lidi svyho klanu (D3P) a ac znam tady par lidi z nyxu a obcas spolu hrajem tak ten socialni kontext neni takovej jak bych si predstavoval, v tomhle ma blizz jeste velky rezervy...dalsi veci je, ze podminku clenstvi v D3P je pouzivat Mumble, ale vetsina lidi z jinych klanu jedou pres Timespeak, jako nemam problem si naistalovat treba 10 ruznych komunikacnich softu, ale v jednu chvli muzu pouzivat jen jeden a tak se stava, ze 2 lidi jsou na mumble a 2 lidi ne a tak se cast bandy bavi on-line a ze zbytkem si musi psat coz je pomerne nevyhodny, jinak musim rict, ze co se D3P tyce tak je tam cca 100 lidi a min. 5 denne je online, obzvlast po nejaky vetsi zmene jako je treba patch neboo zacatek sezony, takze neni problem kazdej den sehnat 3 lidi do party, v nouzi vezmem 1-2 lidi z publicu ci jineho klanu, ale jak rikam, problem je ta komunikace...
    NJORL
    NJORL --- ---
    YASHAMARU: Promin. Moc veci najednou. Vidim vycraftit a rozumim vykadalit. :) Omlouvam se.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: dobrej fail je, ze jsem ti to hodinu zpet psal
    DIOM
    DIOM --- ---
    NJORL: jop..funguje na 100%..za žlutou chest a 4x25 matroše máš legendary chest
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak to bude hodne rychla sezona. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIOM: Takze to funguje i na veci od kovare jo? To me nenapadlo. :) Tak to je asi dobrej fail. :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    NJORL: to je snad omyl tohle..protože, jednodušší cesta sehnat si gear už nemůže být..u kováře jsem udělal 10 chestek a mám 3x Cindercoat.. wtf?
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: Legendary i Set.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: 17:00
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: uchylny :-D jinak sem se rozhodl pro monka co sem vcera tak patral, tak main bude monk... tech variant jak se to ted da hrat je hafo a vydrzi mi to na dlouhou dobu :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    v kolik ze nam to prosim pekne dneska zacina? od peti nebo od sedmi? thx
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tj. budes zbierat zlte fisty a spirit stones pre monka, napr.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Myslim, ze len legendary? Ale inak ano.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: gze pro blby (me) vemu zlutej armor a v kostce z nej udelam random legendary/set armor stejnyho typu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Je vidět, že mě IHNED chápeš. :) Ano, na SMK to bude ultimatní. A na krider a další.

YASHAMARU: Když kraftíš 50 chestů, tak nedostávaě jen chest armor, ale v případě DH je jeden Armor na 2 Cloak cca ... Ale když potřebuješ Cinder, tak ten má jako základ Armor
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Hlavně na class specifický zbraně jako ceremonial knife to bude dobrý. Někdo už uvidí starmetal kukri dřív jak za 600 paragonů :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: a nejde proste vycraftit treba 50 zlutejch chestu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dám jedno dopručení, na které jsem včera přišel. Pokud běháte split runy, budete mít SPOUSTU materiálu a blood shardu. Především z Bandit shrines. Jediné, co vás bude omezovat jsou bounty materialy. Těch je nedostek. V kostce je ale recept, na upgrade rare itemu na unique a může udělat i ancient. A ten nevyžaduje bounty specific materialy. Stoji cca 25 death breaths a pak materialy, kterých budete mít tunu.

Navic tento recept upgraduje typ vybavy, ne kategorii. Tím chci říct, že povýší luk na luk, ne obourční zbraň na obouruční zbraň. Čímž se stává MNOHEM efektivnější než Kadala!

Ja teď chci Ancient cinder. Takže proběhnu jeden set bounty ve splitu. To mi dá cca 1000 shardu +- Protože Bandit shrines. Pak jdu za kadalou a vyberu brnění za všechny shardy a tam, kde je typ Chest (Cloak ničím), tak to upgraduju v kostce. Včera jsem proběhl 4 sety bounty a "vydělal" jsem si tak 4 Cindry a jeden byl ancient.

Imho je to skoro exploit. :) Ale rozhodně je to SUPER! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam