• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DIOM
    DIOM --- ---
    NJORL: to je snad omyl tohle..protože, jednodušší cesta sehnat si gear už nemůže být..u kováře jsem udělal 10 chestek a mám 3x Cindercoat.. wtf?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: gze pro blby (me) vemu zlutej armor a v kostce z nej udelam random legendary/set armor stejnyho typu?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: a nejde proste vycraftit treba 50 zlutejch chestu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dám jedno dopručení, na které jsem včera přišel. Pokud běháte split runy, budete mít SPOUSTU materiálu a blood shardu. Především z Bandit shrines. Jediné, co vás bude omezovat jsou bounty materialy. Těch je nedostek. V kostce je ale recept, na upgrade rare itemu na unique a může udělat i ancient. A ten nevyžaduje bounty specific materialy. Stoji cca 25 death breaths a pak materialy, kterých budete mít tunu.

Navic tento recept upgraduje typ vybavy, ne kategorii. Tím chci říct, že povýší luk na luk, ne obourční zbraň na obouruční zbraň. Čímž se stává MNOHEM efektivnější než Kadala!

Ja teď chci Ancient cinder. Takže proběhnu jeden set bounty ve splitu. To mi dá cca 1000 shardu +- Protože Bandit shrines. Pak jdu za kadalou a vyberu brnění za všechny shardy a tam, kde je typ Chest (Cloak ničím), tak to upgraduju v kostce. Včera jsem proběhl 4 sety bounty a "vydělal" jsem si tak 4 Cindry a jeden byl ancient.

Imho je to skoro exploit. :) Ale rozhodně je to SUPER! :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ted tam je tak 8-10 lidi kazdou chvili. Mimo hajp tak 4-6 po vecerech. A prave mimo hajp jsou tam hlavne nonS lidi coz mi vyhovuje.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja sem v d3p a tam je banda super lidi taky :-D

btw S4 hypeeee :-D uz abych byl doma :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: nuze dobra, tim upravim otazku :) co je VVV a kolik vas tam je ? hraje se aktivne ? S i nonS doufam aspon :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak ja vam odpovim. Vetsina lidi z NYXu je v klanu VVV. Protoze v NYXu nebyli hraci co by chteli hrat poradne v synergii. Ti co chteli postupne presli do VVV.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    HOUMI: bezva vyhlidka no :)))
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FIREBIRD: na tuhle otazku se mi nedostalo nikdy odpovedi xD
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Hele co NYX guilda, jak moc lidi odsud tam je a hraje? Prijde mi to tam mrtvy naprosto toalne.

Jo a zacal jsem hrat, uplne desne me to bavi ted :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    FURRYK: V DII nevim ale v D III je to supr :-) jiank kostka tady: http://www.diablowiki.net/Kanai%E2%80%99s_Cube
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FURRYK: mas to na nastence + treba http://diablo.somepage.com a pokud je problem anglina tak http://www.diablofans.cz :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ja to rok nehral a ted koukam jak puk, co je to kostka?
    kde se dočtu vic o tom co se v DII ted deje?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    QWOK85: tak kazdej ma na to svuj nazor :-) me se patch zatim libi a tesim se na sezonu ja malej jarda :-)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    BARTUC: Honění tabulek mě neba ale farmění jo. Za cca 3 hodiny mam v kostce na ww barbíně furnace hexe i ten ww prsten + doplněné 2 chybějící sety na DH a gemy 35 a 3 chybějící kusy tal ra + kameny 30+ a + asi 20 materiálů z každého aktu . Takže to co sem farmil cca týden mam ted za 3 hodiny. Prostě tam měly dát nové ultimátní legendy a nebo že na ty starý to nebude platit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    QWOK85: tak ono je otazka co povazujes za novy... pokud cekas radikalni zmeny v gameplay, nebo desitky novych postav, tak to asi hrajes spatnou hru... diablo je a dycky bylo o dosahovani co nejvyssich met a bis equipu, coz zahrnuje hodiny a hodiny tupyho farmeni, coz nas vsechyn samozrejme bavi a proto to hrajeme ze? :-) za me patch naprosta pecka... imho prinasi vic zmen a novot/starot nez ros...

je pravda, ze zakladni content je pristupnejsi pro masy a je stale jednodussi efektivne farmit, nicmene pokud chces hrat na vyssi urovni a pushovat zebricky a farmit top EQ, tak to porad bude pro ty hc hrace, gze se tam imho najde kazdej...

nevim co od toho cekas, ale pro me bylo kazdy diablo o pozitku ze hry jako takovy a z tupyho farmeni s kamosema a nikdy sem od toho necekal nejakej brutalne uvedomelej endgame content... proste farmim, beham co se da, pimpuju si svyho avatara a uzivam si to... kdyz me popadne elitarska nalada, tak navliknu nejlepsi hadry co mam ve skrini a jdu mlatit solo pikoliky abych se mohl pochvalit jak sem skvelej, ze sem 999. v LB :-D
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    YASHAMARU: neříkám že to předtím bylo lepší :) To vůbec ne ale tohle pro mě osobně přineslo zábavu na max pár dní.
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    FORTRESS: Právě o tom to asi je. Já bych jim klidně i tich 500 dal kdyby přinesli něco nového
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak na to že je to vlastně free content a neni za to třeba nic platit tak se mi zdá že to je fajn. Posunout laťku to musí. Pro casual hráče bude T-X celkem vzdálená meta.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    QWOK85: fakt? ja teda nebyl na tom nejak extra dobre, ale novej hrac rozhodne ne. a to moje barbie ww torpedo uz by dopredu neposunulo nic, jen lepsi roll tech samejch itemu. coz je docela nuda. tedka pribude hrani si s passivkama, farmeni na ne. zas bude chvili co delat a zkouset nez se to omrzi.
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Tak nevím já sem teda z patche dost zklamaný. V podstatě jen další zjednodušení . . . :( Sezona bude dobrá ale všechny patche jsou furt jen pro nové hráče aby si rychle mohli zahrát tu T6/T10 a nic nového nepřináší. A zrovna když se blíží podzim a zima a chtěl sem hrát :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Chtělo by to T15 aby to byla trošku výzva. Každopádně patch luxusní a už se těšim na sezonku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam