• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: To u prvni postavy asi nepujde ne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Non seasonal v kocke odstrániš level requirement na nejakej hustej legende a ideš grifty tipujem
    WRATA
    WRATA --- ---
    Hele jak se ted jede fast leveling? Mimo teda boostu od kamose? Delaji se cache runy na vsechny akty? Nebo jak?
    NJORL
    NJORL --- ---
    CUZMAN: jo. ale nebude to nikdy ancient
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Muzete pak ty setovy veci reforgovat na jinej druh priklad boty na rukavice :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: kokot... vďaka tomu tvojmu exploitu som za desať minút získal tri kusy Wastes setu, ktorý som tri mesiace bezvýsledne farmoval.

nielenže to upgraduje itemy, ale 6 z 10 výsledných itemov sú setovky.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NYCKER: monk? já nasadil shenlongy a poskočil z poněkud vousatého rekordu 42 na 52..celkem hravě
    ENDER
    ENDER --- ---
    už se někomu podařilo udělat postavu? :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MIMINO: TV ne, ale princip je podobný. Mě obvykle hlavně vadí ta sluchátka. Mám je často v práci (open space) a občas i doma (raid), takže když pak nemusím, už si je nenasadím.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ETHAN: tak je to samozrejme kazdyho vec, vzdy muzes hrat solo, ja teda kdyz hraju tak u toho TV nesleduju, ale proti gustu... nekdy mi ten socialni kontakt zkratka chybi a rad pokecam s kamosema nad cinnosti ktera nas zrovna bavi, na rozdil od spousty magoru na publicu a asi i na TS nejsem zadnej autista co ma problem se s nekym bavit, jde o to mit vzdy na vyber a pokud jsou nekde nejaky pravidla tak je bud respektuju nebo jdu jinam :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TS dost otravuje, když nechci mít sluchátka a/nebo na druhém monitoru jede nějaký film nebo seriál, který sledujeme se ženou oba. Ale i když to sleduju sám, tak jen málokdy chci s někým mluvit.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ...náhodou TSko je dobrý, ať hraješ cokoliv :)

MIMINO
    MIMINO --- ---
    NJORL: no hele, ten prvni den jsem mel ten samej pocit, ze kazda druha shirne je bandit, ale pak jsem to hral druhej den vesmes solo abych si to v klidu hezky prosel, vyzkousel atp. a nepotkal jsem bandit shirne ano jednu, takze bud to casem nerfnou / nerfli nebo to byla fakt nahoda, ktera se nebude opakovat kazdej den, zkratka ve finale to nebylo tak horky jak to z kraje vypadalo :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    NJORL: tak odpust, to neslo :)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    tak po 389 hodinach odehranych za WD (a dalsich par stech za jiny classy) mam konecne SMK. a muzu teda rict, ze uz bylo kurevsky nacase ^^
    NJORL
    NJORL --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    NJORL: joj, takze koukam v tvem zivote se odehrala podstatna zmena co se tyce sexualni orientace :) NJORL
    NJORL
    NJORL --- ---
    MIMINO: No hned jak jsem tady zjistil, ze to vyslo, sel jsem domu hrat. Vzal jsem si volno na odpoledne. Jel jsem bounty ve splitu s rychlou natalkou a projel jsem je tak 9x do vecera. Za tu dobu jsem potkal tak 20 Goblin shrine a celkove jsem diky nim nasbiral tolik materialu, jako jsem predtim sbiral za dva tydny hrani po vecerech. Je to proste moc! Navic uz ten vecer jsem si vykostkoval ultimatni luk, kterej by mi proste nepadl ani za rok. Takze 2 dny po patchi mam ultimatni multishot build a jsem opet bez motivace. :)

Ne nejsem. Kecam ... spis ted poohlizim po barbarovi. Jak tak koukam na jeden klan, kterej je v top lize, tak vsichni ted presedlali na barbary na ty splity.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to asi budu nerdit, tak vás pak boostnu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LANDRIEL: to ja taky, takze netruchli a navic vecer jeste musim makat na koupelne, gze se ke hre dostanu tak mezi 9 a 10 a rano zase makacka, gze mi to hodne utece na zacatku :-D ale dneska nepujdu spat dokud nebudu 70 :-D
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    BARTUC: sakra, a já zase trčím v práci :(

Jo, a pořád jsem v Nyx guildě - akorát je to tu fakt mrtvý, no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam