• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky bych potreboval behat bounties, ale je to opruz :_D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: presne tak,musim bounties protoze vsichni sezonujou ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: já celej víkend spamoval friend list hláškou t7 bounties +2 a tebe tam tušim mám, tak nevim, kde je chyba :D
    EDIT: jo aha, ty nehraješ sezónu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DB pouzivam na reforge rare itemu na leg/set. jelikoz jsem za vikend nesehnal nikoho,kdo by behal ve ctyrech bounties a hral tedy max s jednim clovekem,tak jsem behal T10 a tedy nemam zadnej special material na reforge leg
    DIOM
    DIOM --- ---
    WASQ: na crafting z kostky..ale taky nemám s DB problém..mně chybí modrej a bílej matroš..soulu mám 1000+
    WASQ
    WASQ --- ---
    Na co se farmí DB? Mě furt schází akorát souly, který používám na reroll legendy - zbraně, protože chci A.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DIBONE: Mně taky můžeš
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIBONE: pisni mi az budes online ve hre, je to na 30 min
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw dobra tabulka obtiznosti a % sance na drop, XP, HP, goldt, atp...
    Nedokumentované změny v Torment obtížnostech | DiabloFans.cz
    http://www.diablofans.cz/nedokumentovane-zmeny-v-torment-obtiznostech.html
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DIBONE: od zacatku nemusis, jestli mas na mysli questovou linii, muzes hrat rovnou adventure mode...a na bounty najdes na publicu bez probemu 3 spoluhrace, obtiznost si das expert nebo vys dle moznosti a za chvili mas 70ku, pokud teda nesezens nekoho z kamosu kdo te protahne, klidne bych ti pomohl, ale sam jsem S4 zatim jen zalozil postavu a mam ji na levelu 1 :)
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    hledam dobrovolnika na protazeni levelovacim procesem v s4. Jsem liny a nechce se mi to opet prochazet od zacatku.... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: pridej si me a kdyz budu on, tak sem pro kazdou spatnost
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dobrovolníci na T10 rifty, nebo split bounty (sezona)?
    PS: pub smrdí :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GIZMO: 10% jako jinde
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    Jaka je šance na acient verzi u Law of Kule?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    CLAVEN: koks ne, to by se zasek uz po druhy vete.. a pokud by mel hodne velkej pytlicek bylo by mezi bodama 1,2,3.. odentrovano, ale tohle je psany na jeden zatah

na pernik zase moc kratky a dava to moc smysl

mozna je to obycejna kava!
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    JADE: notywoe :))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ONDRA_PATA: Podľa popisu tipujem koks.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: mám taky otázku. co bereš? :D
    JADE
    JADE --- ---
    tak mi vcera taky mrdlo a dokonce jsem dolevlil svoje "zenske" takze mam vsechny classy 2x, aby se mi lepe testovalo :) otazka: 1. co hrat nejvic ? 2. proc mi zase sakra nic nepadlo ?! 3. proc jsem si curak rozebral vsechny furnace a zbyla mi jen ancient na barbine, kterou se mi do kostky rozhodne srat nechce ;[ 4. co jste pouzili jako prvni ringy/armor/zbran do kostky ? ja tam narval : rorj,unity,element,a ten na 100% crit po 3ch necritech/leorics crown, naky ty strongham bracery atp., ale prakticky jedu jen ten leorics crown (nevim co bych tam mel cpat lepsiho)/ a ze zbrani mi zbyl non ancient jenom ingeom a nutne potrebuju furnaci ??!...ciste teoreticky na crusaderovi mam to curo na condemn uplne shitovy a na barbovi peknou furnaci, kdyz vezmu furnaci z barbara, dam ji crusadrovi a z kostky pouziju ability condemn mece, tak je to lepsi, nez vobracene ne ?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam