• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: ajoooo :-D tak to je potom vse v poradku :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: proto jsem zmiňoval ten rámeček..že jo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: o staty nejde tam jde imidz :-DDDD
    DIOM
    DIOM --- ---
    FURRYK: ancient věc má vyšší základní stats a je tak lepší než obyč legenda..poznáš jí tak, že je popsaná jako ancient a má kolem sebe líbívý rámeček ;)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WASQ: to naprostej souhlas, itemu je docela dost, ale mnoho jich je celkem na nic, nehlede na to, ze u redesignu (alespon setovek) to nebude muset clovek znovu farmit :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    noob question: muze mi někdo vysvětlit jak je to s tim ancient? to jsou ty věci pak nejak lepsi? a jak to na te věci poznam?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: mackas 2 tlacitka + 1 obcas :-D uliana je hodne o pozicovani a o dzrosti, jak moc velkou grupu mobu se odvazis nagenerovat, ale ten pocit, kdyz to najednou udela PUF a cela obrazovka zmizi je k nezaplaceni :-D

jinak ten setup co si posilal je imho dost out of meta... vcera sem tak nejak podle chuti poskladal gear, kde mam maximalizovany expy a zaroven sem schopnej krasne efektivne healovat partu na GR 56... jedinej problem je ten, ze pokud mam dalsiho supporta jako vcera, tak ten build je desne nemobilni a zasekavam se + diky tomu, ze ten muj gear neni cilene sbiranej a je to jen poskladany z toho co mi popadalo, tak mam stranse malou tough, takze me jakejkoliv vybuch zabije na jednu ranu, ale jakoukoliv sustained dmg uhealuju uplne v pohode (napriklad si v klidku postavam v ohnicku a poisonu najednou :-D) nicmene casem to doladim k dokonalosti, ale muj primar je dps monk
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: super, ja musim ten gear nejak poladit... na nejakej push pak odhodim xp gear a mam pripravenej poradnej heal gear... nicmene s dvouma supportama tenhle monk moc nefunguje, protoze jakmile behas predemnou, tak ja se dost casto sekam o moby a ta mobilita je na pikacu, ale to nejak poladim :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: imho nejlepsi je kombinace kadaly a upgrade rare itemu. Komplet set se da s trochou stesti slozit za vecer. Gze pokud mas partu co te bude tahat, tak behejte bounty a normal rifty. doporucim si na sebe ucraftit sage set na dalsi drop DB a k tomu idealne nejakej xp gear typu borne a caina, abys byl parte prospesnej a postupne si sloz set... jakmile budes mit slozenou ulianu a budes mit lions claw a F&R kombo, tak muzes smele vyrazit sam na t6+
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Jo ja pomaly skladam dps, chyba mi este ancient placacka a uz by mohlo snad fungovat aj to
    WASQ
    WASQ --- ---
    FORTRESS: https://youtu.be/ZZ-HIL_yQ0k

Jinak tam maj hezký složení party. Imho lepší když se prohodí DPS / zDPS barb a wd
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: dnes mi uz pribudlo thunderfury a opasok na +6s ignore pain, takze cca +50% toughness pre celu partu zase :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: To už jsem se tak nějak díval.
    Btw. Jaký je teď nejlepší postup pro získání gearu? Gembling u Kadaly + měnit setovky mezi s sebou v kosce?
    Dá se získat přeměnou rare itemu na legendary nějaký solidní item lépe než u Kadaly?
    A když mě při levelování padla legendárka s dobrým bonusem, dá se dát do kostky i když je to lvl 20?
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: a je to klikfest? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: jukni se na uliana setup, imho idealni, zabavny, OP :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: Přesně ;) Až mě to přestane bavit, tak se vrátím k Mass Effectu. Mám rozjetou trilogii :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: zas to na tyden zapnes jo? :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Myslím první monk na 70ce
    KALTY
    KALTY --- ---
    Začínám v sezóně monka. V podstatě první. Včera jsem dingnul a asi se budu muset nechat partou protáhnout.
    Jaký má smysl začít sbírat gear? Budu chodit hlavně grupy. Tuším že tam je WD, barb a wiz
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC, FORTRESS: bylo WD, co se speciálním buildem, který ti z D3 udělá comix :D Jinak parádní grifty včera to zas jo. Opakuju se, ale Uliana´s monk too much fun! :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Koukal jsem na toto

http://www.diablofans.com/builds/58010-datmodz-140b-xp-hour-healer-monk

Jedine, co jsem zmenil bylo, ze jsem si prave dal na leve tlacitko generator a na prave Cyklon strike. Protoze jsem nepochopil jak budu generovat Spirit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam