NJORL: pokud to mas takhle, tak me ignoruj a uzivej si hru :-) kazdopadne odpovim
1. je divny, ze nemas celej rcp, mel sem za to, ze mi padl cain jen jednou a dostal sem rovnou celej set. Pokud to tak nemas, ta jedine bounty, ale je to jen min/maxovani setupu, pokud ti staci 85%, tak pohoda, ono to ve vysledku zase takovej rozdil neni.
2. pokud nemas ingeom, tak to ignoruj... vigilance ti jen slusne pomaha zvednout dmg a usetrit nejakej ten spirit, protoze ti haze inner sanctuary pod nohy sam od sebe kdyz dostanes dmg, coz je super, ale neni to nezbytny, jen prijemny :-)
3. mno bez ingeomu budes trosku na stiru se spiritem, protoze nebudes mit porad uptime na epiphany, coz znamena, ze prijdes o svuj jedinej gap closer (dash). Kazdopadne pokud ho mas v kostce, tak bych klidne zodiac zahodil a mel bys bejt v pohode... (ja treba planuju zodiac nahodit az na pushe vysokejch
gr, pac ten cd co ti poskytne je super :-) u tohohle bodu jde o to co uprednostnujes, jestli vic xp nebo pohodlnejsi hrani a lepsi cd... kazdopadne se doziacem bych se vubec nebal vyhodit ingeom z kostky, protoze zodiac ring ti poskytne cd habakuk...
4. zase je to o kombianci itemu... pokud budes mit zodiac, tak bys mel mit uptime epiphany neustale a tim padem bys mel mit poresenej regen spiritu... maximalne, pokud bys i tak mel problem se spiritem, tak vymenit sixth sense za chant of resonance, ale to uz je na testovani a na tom jak ti to bude vyhovovat a jak budes stihat se spiritem.
V tuhle dobu je obrovsky mnozstvi moznosti a je jen na tobe zvolit si tu cestu, ktera ti bude vyhovovat... aktualne vnimam u support monka dva poly mezi kterejma se muzes pohybovat
1. max xp monk/tank bez healu - super funny, efektivni na speed gr, super xp, ale na vysoky GR a na pushe nevhodnej
2. heal monk s maximalizaci LPS bez ohledu na xp bonus... na speed gr bych nepouzival, na pushe a vysoky GR idealni...
ja osobne sem ted nekde v puli cesty, kdy mam max xp a zaroven slusnej healing, coz je na to co chodime imo maximalne efektivni, ale malinko odchazi fun factor diky nedostatku mobility na kterou sem u monka zvyklej a nahanet druhyho monka nebo barbinu je trosku pain in the ass...
sorry za spam, nechce se mi makat :-D