• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    MEMORY: Tento build sa nehodi na solo, idealny je k tomu heal monk. Ked uz, tak odporucam niekde napchat bloodthirst (idealne asi za weapons master, skoda, ze je na amulete) A switchol by som Bane od P za Esoteric Alteration. Na solo daj IK rukavice a do kocky unity.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak jsem si postavil Hota Barba, ale nejak mam problem s tim, ze nic nevydrzi. damage je vyborna, ale zabije me i arcane sentry snad na prvni tik. kdyz pocitam grifty 45+

Drax - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Memory-2158/hero/66105848

nevim jestli nemam neco bugnute. ma nekdo zkusenost?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    PEDROBEAR: Mno on t10 ani na farmenie nie je moc idealny :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    NJORL: Promiň, když už si dáš tak pičovský jméno (doslova), tak říct že miluješ svoji pipinku ve mně vyvolavá pochyby o tvém pohlaví.

Nicméně, s tímto dáváš TX bez problému? Mně whirlwind barbar příjde výbornej na T8 - T9 farmení ale na T10 to už nepadá, že se jen protočíš a já osobně se musím protočit víckrát. HOTA zabouchá ale zase o to víc trvá cesta k dalšímu paku. Je to dilema.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: WD je podla mna char s najvacsou charizmou :) Co mi na WD vadi, je ako postavili Helltooth set. Tj. 3x Firewall, primary, secondary na proc F&R, ked uz zacnes davat max dmg, tak ti konci niektory z buffov a ides odznova. Ak hras medvede, musis sa dobre postavit, inak je to neucinne. Popripade kym sa dobre postavis a nahonis dmg, tak si mrtvy bud ty, alebo v parte s inymi dps su mrtve moby a idete dalej :D. Urcite sa to ale da a myslim si, ze prave WD vyzaduje viac skillu ako vacsina toho, co sa momentalne da hrat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    celkove nechapu,proc se furt nekdo nepekne vyjadruje o nejakym charu.
    tak ho nebavi no.pak prijdou zmeny a hle,ten clovek ten char hraje :)
    za vikend jsem slysel dost nepeknejch slov o WD a nebylo to na adresu lagu,nybrz nudny postavy.
    tvl a co takhle tu postavu zkusit? diky kostce si muze clovek postavit klidne nekolik zabavnejch buildu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NJORL: zdravim pipinku, az nebudu v praci, tak porovnam turbiny :) muzem nekdy dat zavody
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: njn non-season :-D ja se porad pohybuju kolem 100 FS coz je na dva rerolly :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo a pokud se nekdo chcete zeptat, jak jsem udelal ty Ancient veci, tak jsem je rerolloval za zakladnich v kostce.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja bych se tady chtel hluboce omluvit vsem, kterych se to dotklo, kdyz jsem se nepekne vyjadril o WW barbarech.

Postavil jsem si za víkend Pipinku ...

Pipinka - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/66619545

Ano, Pipinku jsem postavil za vikend. Padlo na to cca 150 bounty materialu (x5), 2500 death breath, a 2 sady klicu. Je skoro komplet ancient. Az tak se ta hra zrychlila. Za vikend kompletne v Ancientu. Pricemz vse jsem v podstate i nasel v ramci vikendu (az na ty DB).

A musim rict ... miluju svoji pipinku. Presne takhle jsem vzdy chtel hrat. Drzet prave tlacitko a koukat, jak vse umira. Sem tam neco sebrat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    uliana je defka, nejdriv mi komplet set popadal relativne na pohodu (cca 4 dny hrani), ale sou to crapy a jakejkoliv update ne a ne padnout a je fakt, ze za poslednich cca 10 dni jestli mi padly tak 2 kousky uliany? a co se fistu tyce, tak lions claw anc 15 pokusu a stale nic :-D zato mi vceera na prvni pokus padlo anc kladivko pro hota barbinu :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mam 5 kousku cca za 5000 shardu,takze ja si na ulianu nestezuju.
    naopak ty fisty,ach ty fisty...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: ty prase!!! Gratz :-)
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    MIMINO: uplne to samy! zatim jsem se to snazil nabrat primarne pres kadalu (nejaky pokusy pres kostku taky byly, ale mam trochu nedostatek DB), necpal jsem do ni urcite uz tak 15 tisic shardu a zatim jsem horkotezko nabral 4 kusy. ze samotny hry mi nepadl ani jeden. zbyly monk sety mam samozrejme davno kompletni
    DIOM
    DIOM --- ---
    MIMINO: no já jí mám v bedně skoro komplet v Ancient..jediné co postrádám jsou boty..takže to bude asi individuální ;)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ...taky vam ten uliana set tak "dobre" pada ? uz se mi dlouho nestalo abych mel takovy "stesti" na drop...to, ze neco obcas nepadne a neco trva i dost dlouho nez to vubec padne je celkem normalni, ale za celou sezonu mi zatim padly 2 nevalny ruce a z jedenech jsem udelal nevalnou helmu.... kdykoli dojde na drop, kadalu nebo cube tak pada vsecho jen ne uliana, uz mam skoro 2 komplet inna sety, 2 sunwoko sety a skoro 3 raiment a temer pulka toho v ancient verzi :))
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    tu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: hír
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    kdo je tu teda nesezoni a obcas by neco dal? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam