• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: princip vysokejch riftu v podstate pro vsechny classy je jednoduchej... vytvorit co nejvetsi densitu a tu zabit a bezet dal... ignorace zlutaku (u nekterejch classu i modraku), ktery bud zabijes s trashem jak pise schuna, nebo je proste nechas za sebou. Pokud nejses schopnej zabit elitu rekneme do 20s, tak nema smysl se s ni ubec zaobirat
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    A to bude ta základní chyba, co dělám! Já se totiž naopak eliťáky snažil vždycky zabíjet :o) Tak budu zkoušet dál a úplně jinak. A uvidíme, díky.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: Mam zatial GR64 max s uliana broken promises. Potrebujes trochu skill, celkom dobry equip a HLAVNE dobry rift. Dobry rift je idealne silver spire plny zombikov, abominations, conduit a power pylonov. Zlte elity ked tak preskakovat alebo tahat za sebou a zabijat spolu s white trashom, modre su vacsinou ok.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ETHAN: dal jsem 60 v U6 s BP prakticky bez ancient equipu, takže to jde :) Jen to chce narazit na jeden z plnějších riftů (a zbejvalo mi 2,5 minuty tušim)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    no hlavne se nesmi chodit v prime time, jinak konecna v tech lagach ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: co sem koukla, tak top setupy se chodi 3 bariny a heal monk s tim, ze jedna barbina je sup
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ENDER: No, CoE se snažím vyhnout, protože bych musel v zásadě začít equipovat od začátku. Jedu to přes Broken Promises. Důležité tedy je, že se toho stavu dá dobrat i solo. Rád bych ještě aspoň ten jeden stupínek v seasonal journey dal.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ETHAN: jj, top monci jedou ulianu s coe
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Dá se s Ulianou usolovat GR60? Myslím jestli toho lze dosáhnout nějak běžně, ne jestli to dal jeden na planetě a tedy to lze. Silně přemýšlím, jaký conquest splnit a kromě vylevelení 6 kamenů na 50 tam asi není nic dalšího dosažitelného bez party. Dal jsem s rezervou jedné minuty GR52 a nejsem zase takový skiller, tak si říkám, že by to jít mohlo, kdyby třeba ještě padlo aspoň něco ancient nebo s lepším rollem.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD je použitelnej tak do GR65 pak už je lepší 2xMonk a 2x Barbar. Včera jel někdo od nás i speed GR70 bez zabíjení guardiana.

Twitch
    http://www.twitch.tv/102debtorr/v/16285105

akorát bych řekl že tuhle sezonu je to s tou densitou horší nebo se mi to jen zdá?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem si vcera uzival fast T8 rifty s WW barbinou. Za tri a pul hodiny 60 rift stounu a strasne moc legend :) Doporucuju
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to o efektivite no... kdyz mas dobre slozenou partu, tak to fici krasne... ted sme se dostali na speed 60, tak to zase bude trosku lepsi :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tak to je slusny. sice nejedu season,ale prave jsem dostal neschopenku a budu s tim moct pohnout :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jedenoduse, secte se kompletni xp boost vsech clenu party a vydeli se poctem clenu v podstate... proste se sproste zprumeruje xp boost cely party a ten se prenese na vsechny cleny rovnomerne, gze kdyz jezdime ve dvou supportech speed rifty ve full xp a k tomu dve slusny dps, tak je to pecka a xp litaji jak sileny na PL 500 sem za 50lvl GR daval cca 3 - 4 lvly :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jj ono je to taky spis na rychly GR60. spis by me zajimalo,jak to funguje v parte,kde je xp monk a xp WD,jestli se ty xp boosty nejak scitaj nebo dava boost ten vyssi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to skvely a healing monkovi to znacne ulehci zivot, protoze WD muze relativne bezpecne pobihat po mape a sbirat moby a monk to pak jen stahuje na sebe a stazi se udrzet dpska na zivu. Navic ten dps boost je fakt hodne citit. Nicmene na GR 70 asi bude jako druhej support malinko lepsi barbina diky naopak defensivnimu boostu pro partu, ale to zatim nemuzu potvrdit nebo vyvranit z vlastni zkusenosti.

Kazdopadne hota barbina fakt sranda, bez stronghamu a supporta rany kolem 5mld, ale je to tak silenej papir (+ja sem desna lama), az mi z toho bylo chvilemi do breku. Chtel sme to zkusit i bez heal monka, ale to je na moje nervy asi trochu moc, takze pockam az si schuna vybavi heal monka a pak to rozjedu :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: verim,vypadalo to ok a precijen jeho buffy nejsou zanedbatelny.strongarmy,haunt,totem...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: fortress to s nami beha a podla mna je to super, pridava nam to tonu dmg
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRUMPETKA: je to xp zdps WD a na videu zadny lagy.postavim si ho stejne,treba se bude hodit
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    ONDRA_PATA: bych to videl na 3 prdele neal monku, WD a barbaru a kazdej haze nejaky knockback .... a to dela nejvetsi problemy na vsech serverech ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam