• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: pokud te nekdo jako heal monka narkne z toho, ze umreli kvuli tobe, tak sou to paka... uloha dps je sledovat tvuj sanc a stat v nem a ne litat nekde okolo jak picifuci... je to o urceni roli
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    YASHAMARU: a musim rict,ze super!! ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja se to taky teprv ucim ale docela me to bavi. jen to je takovy blby kdyz lidi umrou tak je to na tebe :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no zacatecnici :) jako ma ted kazdej hota barba,tak ma kazdej heal monka :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: to jo no.my ted jeli par GR55 speedu ve trech,ja mel ten helltooth problemovej WD set,ale pokud moby s elitama zabijem rychle,tak to vubec nelaguje a na guardiana proste kaslu a necham to na ostatnich,jen castim pavouky a acid,to nestackuje,takze nelaguje.takze to se s tim WD da vpoho.
    jinak skoda ho,ale zas to aspon nehraje kazdej.
    uz jsem se setkal se ctyrma hracema,kteri nikdy nechteli WD hrat a najednou maj vsichni helltooth popripade poison dart :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Mas uplnou pravdu. Ale imho na 55 az 60 je to jedno. Na vyzsi nemam. To vim. Navic to hraju s generatorem a mel bych bez nej ale to nych se u toho posral nudou.

Problem je GR jsou ted totalni nuda a odmena jsou vyhradne paragony. Na vse ostatni, vc. zabavy, jsou ted bounty a t8-10 rifty. Mam posledni dobou opravdu problem dokopat se do GR. Stale si rikam jestli opravdu potrebuju paragon tisic za repetitivni nudnou cinnost bez poradne odmeny nebo je to o zabave v tech ostatnich moznostech. Nemluve o tom jake peklo je sehnat partu 4 lidi... Pred kazdym GR petkrat cancel. Furt ma nekdo nejakej problem. Reroluje nove dropy ... Proste me to neba.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: to by me zajimalo, co ty lidi meli na sobe :-) kazdopadne pokud jel full heal monka, tak nechapu, jak mohl nestihat davat sanc, protoze kdyz jedu full heal, tak mam uptime cc 1,5x delsi nez dc :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: zas jako nerikam,nehral jsem s tolika,alenejak mi prikde,ze jsou v tomhle ohledu schopnejsi hraci co maj zkusenosti s crowd controlem,napr. zdps wdckari.mne treba ted uklikat monka nedela problem,coz jsem trochu nedaval nez jsem zacal hrat predpatchovsky zdps WD
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Tak to muzu potvrdit. :) ja jsem taky heal monk na hovno. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    neni heal monk jako heal monk.vcera jsme hrali za den se dvema a jeden nic neuhealoval a druhymu jsem musel rict,at si zvysi cdr a laskave nam poklada inner casteji a cyclone by taky mohl pouzivat vic jak jednou za deset vterin :D nemit heal monka kazdej,tak ho taky postavim,protoze nekdy me akorat serou
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: neospravedlnitelna chyba :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: aha :D to byl bartok :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: nope to sem se neptal :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: heal monka, dyt ses me ptal pred 10 minutama na heal monka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: zodiac na hota barbara? to je imho kravina, ztratis obrovskej dmg boost z f&r a z conversionu... ale tak kazdymu vyhovuje neco jinyho... ono ten hota barbar je primarne do grupy s heal monkem, pak muzes jet full offense a to je pak neskutecny zvire... na solo musis upravit pasivky gemy + unity abys porad neumiral
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: tak sem ho poskladal zjistil sem ze mam cca vsechno v truhle dokonce v ancient verzi. rolly mam taky spravne. chybi mi jen prsteny. (zodiac a spravny rorg). jen to neumim hrat :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hota barbar je cheat. vcera sme se achunou sli nrkolik gr a ja sek nejdriv s mym mazlenym uliana monkem a tak nejak sme dali 60, ale byl to boj a pak sem vytahl barbinu, ktera je jen tak na rychlo slozena z toho co popadalo a 60 sme dali pomalu za polovicni cas :-D chce to sice heal monka, ale jakmile mam tohle v grupe, tak je to cira uchylnost
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: 65 je dobrá
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: to je divny, my behali i gr 65 a pohoda
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: a laguje to celé partě
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: jaha s tim maji lidi problem no, me to nastesti minulo
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Ale to je jedno. Máme každý jiný komp. Mě běhá vše naprosto v pořádku. Ale jak si Grift větší jak 56 tak to laguje jak kráva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam