• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: DH umierali kvôli WW barbarom? To mi vysvetli, nejak mi nie je jasné, ako môže v D3 umierať jedno dps kvôli inému dps.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: stricken je season gem. na non-season se vetsinou jezdi co sem koukal BoT, taeguk, pain enhancer...

NJORL: hota barbiny sou do grup kde je heal monk, bez nej je to docela oser hrat, protoze musis hode poladit setup abys vecne neumiral (jako ja :-D ) WW se hraje na solo v podstate na vsechno :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: OK. Omlouvám se. Já mam prostě zafixováno WW na speedy a HOTA na GR. Většina lidí, co potkavam, to tak hraje. WW se hodně hrálo v GR před patchem a dělali dost bordel a DH kvůli nim dost umírali. Takže odtud asi ta asociace.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CLAVEN: Vim, ale jaksi nemam :(

SCHUNA: a unity kam proboha, uz mi jaksi nezbejva misto ...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN: Mno na off-season sa myslim nahradza Stricken za BoP vacsinou, tipoval by som, ze aj tuto pri WW barbine, neviem, na GR to nehram.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FIREBIRD: Mas velmi malo zivota, nemas Unity, nemas Taeguk, nemas Ignore pain, to len tak zbeznym pohladom. Si proste papier :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SCHUNA: Zaujímavé, Pain Enhancer by som netipol, aj keď asi na vyšších GR môže byť lepší, ako Bane of the Powerful.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIREBIRD: kukám, že máš v kocke Leoric's Crown, dal by som tam radšej Hexing Pants. Dodatočná damage + Fury.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    aha toz diky :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Hovno velebnosti, na leaderbordy to pravda nie je, ale speed farma GR sa s tým robí parádne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIREBIRD: Na survival potrebuješ už tak od 45 vyššie Unity v kocke + na nesmrteľnom followerovi. Ja nemám nejaké zásadné problémy so survivalom ani na tej 50+, ale ten damage output už začína nestíhať, najmä teda na guardianovi.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FIREBIRD: Max. GR 51, imo by to išlo aj vyššie, ale tak max. 55, a to by musela byť ideálna kombinácia mobov, hustoty a pylonov.

Problém je, že najdlhšie zabíjaš guardiana, WW nie je moc na single target - pomohol by Bane of the Stricken, ale ten je zatiaľ len v sezóne.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: WW neni na GR
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Panove, dotaz, jak to delate s WW barbarem? Toz jsme ho dal dokupy a nemam pravda nejelspi veci na svete jeste, ale zly to taky neni. Otazak zni, jaky max Grifty s tim date? Ja 40 vesmes levou zadni, ale jak to zacnu lehce zvedat, je to death na 1 hit, jak velzu mezi elitky nebo do davu urcitych mobu. A je to deat death death death jedna za druhou. Jak to kurwa dleate? Me to neuveritelne sere, ze to skonci alt+f4. S roV Dh dam vic. Diky za tipy a rady jak na to, jako, tezce nechapu. Nejaky klasicky rift t7 je s prstem v nose, ale jak to dam vejs ....
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nabízim 2 místa na exp GRka cca 63. Někdo k HOTA barbíně a heal monkovi?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: sehnat kvalitniho heal monka, co by chodil pravidelneji je problem, ale to se poda :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: v partě 3 lidi z publicu. 1. rift a to ani nebyl nic extra :)

btw vy taky furt s tim heal monkem.. mám teď HOTA barba... :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Ale jo ... Lidi tam jsou ale nikoho neprinutis any hral pro efektivitu a ne to co ho bavi. :) Takze mi tam bud chcipaj DHcka nebo lagujou WDcka a na poradnyho HOTA nenarazis a kdyz uz narazis tak na tebe kasle protoze nemas dalsi dva. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: njn non season, to je proste problem :-/ tam jedine fakt vytvorit nejakou const grupu treba z lidi tady na nyxu, dyk je tu par lidi co behaj non season, tak se domluvte... ja taky i na season chodim vicemene s tema samejma lidma, porad jeste shanime dobryho heal monka a budem pushovat 70+ :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: diky moc za odpovedi :)

no to bych chtel litat takove GR, ale neni s kym :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL:
    NJORL: tvuj jedinej dmg output je v podstate z SSS (seven sided strike), takze ti roste tvoje dmg primo umerne s tim, jak ti roste CDR, gze zaklad je CDR na kazdym kusu gearu kde to jde a pak pridavat CHD... kazdopadne jak tu bylo psano, tak bych se asi na ulianu na non season vykaslal.

WASQ: s cim si to dal? solo/grupa?

mechanika sunwo monka mi je jasna, jde jen o to, jak to dava v grupe, jestli je to lepsi nez treba uli monk.

co se tyka ty dmg, tak mi jde spis o to, aby ta dmg byla trosku konzistentnejsi, s BP mam problem, ze mam proste pesek a treba 5 SSS za sebou dam bez critu :-D

NJORL: nejde, gear a skilly sou natolik rozdilny, ze nemas sanci to udelat nejak jednoduse...
    NJORL: na xp pool se vyser, chod speed 60 GR s full xp vybavou na dvou charech a lita to krasne i na 650+
    NJORL: xp pooly neresim vubec, gze nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam