• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SCHUNA: no jasne, ja jsem doufal, ze pujdem trochu deeper :) vlastne prijdes o 1 skill slot, uvolni se ti tim ale armor cube slot, (takze mas misto na boty). a zbran jen vymenis defenzivni effect za spirit regen.

je to spis tak nejak nastejno nebo lepsi?

totiz ty boty nepotrebujes, protoze mas nonstop teleport skrz epiphany. jestli to sanctuary kopi procuje nebo ne, tezko rict, ja to tam nevidim :D je fakt, ze spoustu hitu evadnes nebo absorbujes, takze to mozna se neprocuje.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Uz sa nemas na co vyhovarat :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    YASHAMARU: Spirit generator + flying dragon, to mi pride, ze je to na spirit regen :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: koukal sem jak to hrajou top 4ky a maji tam ti monkove i spirit generator a v kostce flying dragona. to maji jako aby pomohli s damage nebo tam je nejaky jiny trik? ten gogok nemaji a misto nej maji ten all res gem (fakt je lepsi nez -1/4 dmg? :S)

cdr z gogoku by mi asi nechybela, protoze tedkom spamuju 1-2 x pul + shield coz je mozna teda prehnany :)

a pak sem si jeste vsim, ze ve zbrani maji +4000 xp za moba gem. (myslite ze je to znatelny, sem si rikal, ze na tech obtiznostech to musi byt drobek oproti tomu, co davaji) ale je fakt ze alternativa je jen life per hit, coz ma asi taky minimalni efekt.

a nenosi ani tu zbran co dela sanctuary a misto spirit regenu mivaji ty dnclip boty.

croone explain pls :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRUMPETKA: ja vcera konecne dropnul anc lions claw, sice to byl reroll v kostce, ale konecne (celkovy pocent neanc dropu 22, celkovy pocer rerollu 13 :-D ) Nicmene mi padla temer bis varianta a ted jen resim, jestli tam hodit +10% dmg nebo nechat vit. Kazdopadne doufam, ze s timhle kverem i lempl jako ja da gr 60 :-D
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    SATISFAKCE :-D

a stejne to byl drop z GR bosse, kadala a kostka si ze me delaji srandu uz 2 dny ...
    skoda, ze to nehodilo jeste CD misto resource ;)
    3k Manajumas nožík
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MEDAN: já vím já vím já si jen tak zoufám no

jsem letošní sezónu už zahodil mága a teď asi i WD a skončím zas u monka to vypadá
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SUNBEAM: muzu citovat jinou odpoved z toho sameho textu:
    "...because we don't have a large team of the top players testing every build every patch for a long period of time."
    a jeste tam tusim nekde jinde mluvili o tom, ze proste PTR neni dostatecne dlouhy na to, aby odladili vsechno tak jak by chteli. cas jsou penize...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MEDAN: tak on to nelaguje jen wall of death že, jakmile je denzita, tak už pak i palmy od monků, tornáda od barbarů atd atd
    jen mě prostě zaráží, že ptr bylo docela dlouho na to

BARTUC: se mnou je to komplikovaný, od února do srpna jsem se flákal doma (teda léčil se a pak rehabilitoval) no a zrovna začnu chodit opět do práce, vydají sezónu D3
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SUNBEAM: ono se deje, ale neni to tak jednoduchy, jak si hraci mozna mysli...
    Patch 2.3.0 Developer Q&A Transcript - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/19889980/patch-230-developer-qa-transcript-08-09-2015#bugs
    “99 bugs in the code, take one down patch it around, 147 bugs in the code” is often true
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: jop, je to na pikacu... ale tak to bylo dycky, ja sem treba rad, ze konecne sou v kurzu fajteri a ne priposrany DH (ano stale si myslim, ze sou dh teply i kdyz sem ho posledni sezonu trochu hral :-D ), takze za me spokojenost maximalni a ten styl hry vic na telo jak je to ted se mi libi o dost vic...

heal monk je sice op jak svina, ale porad si musis davat pozor na to, aby si v necem nestal a nebo te neco neoneshotlo, coz v minuly high end mete proste nebylo...

btw doufam, ze nam budes supportit casteji, vcera to bylo super a az fotresse trochu jeste vybavime lip, tak bych rad zacal pushovat za 70 :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    jako hezký hezký ale furt jsou aktuálně ve hře jen dvě klasy hratelný a pak lagujicí WD.
    to mě jako dost mrzí. a nic se s tím neděje.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: tak vis jak, my to tak ruzne pytlikujem jak to jde, takze vetsinou to vypada tak, ze mame jednoho hota barbara, k tomu dps wd nebo monka, k tomu sup wd a tak :-D ale pomalu spejeme k optimalni grupe, kdyz nas kral lagujicich WD fortress si postavil heal monka, takze ja budu moct s polecne se schunou vytahnout hota barbiny a konecne to bude snad trosku svistet :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: jasny no, chce to asi vic naskillovany hota barbary, nebo nevim :) jinak taky nejsme na TSku...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: tak my ted behame gr kolem 60 a tam mam na sobe full xp gear, gze se mi tam ocullus ani nevejde, na pushe kolem 70to mozna zkusim, kdyz nebude dmg, ale jak sem rikal, ja osobne mam problem to hlidat a proto to nehraju, nijak neznevazuju tu taktiku a kladnej prinos toho ringu, ale ja proste nemam sanci to sledovat na zemi, protoze s min detailama to skoro neni videt, gze se soustredim spis na to aby mi neco nebouchlo pod nohama :-D a kdyz sem to zkousel, tak se mi fakt hodne casto stavalo, sem se presunul, ale nemel sem sanc a nebo sem se presunul a mel sem sanc, ale moji dps se nepresunuly a umrely :-D ale tak jde i o to, ze my nejsme na ts nebo necem podobnym, gze je to cely komplikovany :-D to co tu pisu sou jen moje nazory na to, jak to vyhovuje me ve vztahu k tomu co hrajeme a jak to hrajeme...
    NJORL
    NJORL --- ---
    CRACKY_: Ty casy co jsem uvedl byli z meho solo hrani.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    me se na GR libi to, ze ta hra zase vyzaduje trochu spoluprace. premysli se nad teamem, rozdeli se role a je to spolecny zazitek :)

s tou ww turbinou je to sice sranda, ale jen pro me. nedalo se s nikym hrat, protoze nikdo nestaci. jen nastartujes a fuck you guys a ses o dve mapy dal. mozna monk jedinej, kdo se trochu chytal, ale spis ve smyslu, ze aspon stihal byt na stejnym patre.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: covece nevim jak to chodite ale hraju HC a mam 2M Grift 64, 4M Grift 66, 3M Grift 65 a bez oculusu bychom to nedali, hraju HOTA barbara a primarne si hlidam prave procnuti oculus ringu.

Mame klasickou herni taktiku, ze proste zluty elity kitujeme a tahama za sebou a monk proste vzdycky taha moby prave tak abych mohl byt v ringu od oculusu a s tim samozrejme sazi sanctuary...

Chapu, ze na grifty cca 50-62 ten oculus ani nepotrebujes, protoze to das s prumerne oblecenym hota barbarem i bez toho...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: gr sou ciste na expy a na levleni gemu + pro dobrej pocit, ze ti na 99,99% dycky neco spadne, normal rifty sou na matros a na dropy... ja treba s monkem sem schopnej udelat za hodinu pres 600 DB, ale je to nuda :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Tim chci rict, ze kdyz WW barbina za sebou necha byt jednoho zombika se tretinou zdravi, tak DH trva neumerne dlouho, nez jej sejme, nez kdyby vschni byli na jednom miste a udelali ho spoledne.

Ale samozrejme takove hrani je neefektivni a proto jsem DH hrat prestal a GR ted jedu s healing monkem, ktery ten problem nema.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam