• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: to je fesak! hrajes to s medvedy nebo ne? ja jedu acid cloud+spiders,spirit walk,firewall,soul harvest a chilled dogs
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No já chci tady s panem suwongem co včera padl dát 60 http://i.imgur.com/8dViR4p.jpg a pak ve 4ech gr70 a tuhle sezonu odpiskam
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a jeste to chci zkusit s medvedy
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jooo tak o tom jsem taky neslysel.ani nevim co to kotatko dela,ale vyssi jak 55 solo nebeham.ne ze bych to nedal,ale kvuli tem lagum beham radsi 55 za 5 minut no
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tyjo mas stone a lions claw jsem dostal z prvniho GR kterym me fortress protah hned po vylevleni 70 :DDD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja kdyz ho zapnu, tak to mam nehratelny s ulianou :-) btw sere me, ze se neda hrat uliana spolecne se sage setem nejak efektivne :-) Vcera sem zkousel tx s uliana monkem (normalne beham se spirit generator monkem t8) a byla to parada, jen malo DB :-/

btw 720 paragonu a jeste ani jeden mad stone :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: podivam se na to radsi,ale normal dmg jsem tusil vypinal.nejsem si jistej
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Na vyšší rifty už musíš mít s HT v kostce místo Furnace ten Henry Perquisition. To mi taky nikdo neřekl, je to hrozná loterie jak se sejdou dva packy tak je to nehratelný.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno ne jen kvuli tomu, ale kdyz sem si vypnul bili cisla, tak mi fps stouplo o dobrych 15 ve velky densite a i s mym prehistorickym kompem litam v pohode :-)
    ENDER: jj funguje skvele :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: jj a docela pekne
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: spirit generator je shelong? to nejak funguje?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: spirit,hraju nonS
    to mi jako chces rict,ze to od patche laguje kvuli cislum? jestli jo,tak proc to nenapisou na battlenet launcher obrim cervenym pismem?!
    mam tusim crity zapnuty
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jakoze uliana monk, nebo spirit generator monk? btw mas vypnutou dmg?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEMORY: no a az to odladej,tak budou vsichni to WD hrat :D

jako vcera jsem pomahal typkovi s para300 a ze zajedem nejaky gr51. on ze ne,ze to neda,WW barb.tak jsem dal spirit monka a bylo to pomaly.ok rikam si,nasadim si taky barba,celej ancient vid...za 2 minuty jsem mel revive 25s :D jasny ty debile,ignore pain a spatna pasivka,tak jsem si to opravil a hle,rift jsem po minute vypnul,protoze jsem porad lezel...
    jsem se nasral,vzal firewall WD a zabehl to s nim za nejaky 4 minuty.postupne na 56 konstantne za cca 5 minut,ale na 56 uz moc casto lezel.no a taky za cca 6 minut...
    nejenze je ten build silnej,ale me bavi i ten playstyle a zrovna to musi bejt posahany...

jo a ten spirit monk mi laguje taky na solo 55+, kdy uz to trochu trva a dmg stackuje
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: sup barbina je skvela, protoze kdyz mas dobre poladenej gear, tak mas skoro porad 50% redukci na dmg a kdyz k tomu pridas rend a shout, tak mas dalsich tusim 40 nebo 50% dmg navic, coz je pecka :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    KKORDA: no tam asi ani o moc viac nevytiahnes myslim
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ONDRA_PATA: jen si z nich delam srandu :) WD jsem hral minulou sezonu jeste s Wizz, ten taky zezacatku lagoval diki meteorum
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    no to já včera dal s Wizem oblečenýho do DelRasha solo 53 a víc už nějak ne a ne dát
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: supp barbinu jsem jeste ve hre nemel,ale asi souhlas.navic pokud je ve hre DoD WD,tak jeden muze nit totem na dmg a druhej na dalsi heal,coz je super,kdyz ted vsichni stejne stoji namackani u sebe
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jj MEMORY chtel bejt jen vtipnej aniz by vedel o cem je rec...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    support WD nelaguje protoze ma jenom dve casti HT setu a casti vesmes to samy co driv : voodoo, zombie dogs, haunt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam