• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tos mi ale vubec nepomoh :-D Mam oba totiz.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: oba :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je lepsi pro barbara pain enhancer nebo bane of the trapped?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja pres den nehraju skoro vubec, jen chvilku kolem obeda, ale muzem to testnout :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: muzu zkusit s vama, snad budu zitra pres den. swk mam teda nejmin vybaveny, akorat v swk hraju jinou zbran a 2 inna set, kdyztak prestavim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: s tim, ze standardne se to jezdi s crudest botkama a 4pc sw setem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ukazte SWK build o kterym se bavite.mam v truhle komplet set a nejakej gear z obdobi predpatchovskeho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: nevidim duvod, proc by to nemelo jit, jen potrebujem stalyho 4. clena :-) (vidim snad zdvizenou ruku jedne fortressy? :-D )
    WASQ: hele ja i hunta mame v podstate vse potrebny, ja akorat nemam swk monka, ale az padne palice, tak bude it to, gze to dycky nejak nakombinujem
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Mne je jedno, co budem hrat, aspon ma to nebude nudit. Len aby to islo tak pekne ako posledne vecery :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC, SCHUNA: Taky mě to (překvapivě) za toho heal monka baví. Nicméně mám nový kladivo, tak bych si rád vyzkoušel i SWK monka, jestli SCHUNA dovolí :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: A hlavne som na para770+ mal co rift, to level :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem vcera testoval dual cain support barba a fakt prdel :-D sice sem desnej papirak, protoze to mam postaveny za cca 10 minut, gze zadny optimalizace, ale ve spojeni s heal monkem to funguje krasne a kvele se to doplnuje + ten xp boost je brutalni :-D akorat sem si musel ww zapinat a blockovat pres numlock, protoze po 20 minutach neustalyho drzeni ww me zacly pekelne bolet ruce :-D njn uz starnu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: pac ted na ulliana monkovi by se mi vylozene libil :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: prej v duhovym.ja ho nikdy nedrop
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: twe ten burgr bychchtel, da se to jeste nekde splasit?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: Koľko ťa to stálo blood shardov?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tak kdyz muzes kosit moby burgrem,tak jiste cerstvym mekkym knedlikem by to nemel byt problem ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    dali mi bramborovy knedlik, svine :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: a dali ti zbrane nebo prsten? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam