• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: takze pokud jedu holly skill tak na ctyri vteriny se mi zvysi damage toho skillu o 150-200% a pak se tam protoci dalsich 6elementu x4 vteriny? Rozumi tomu spravne ? To by mohlo bejt pouzitelny ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: na tom ringu ti rotujou jednotlivy elementy v usecich po 4 vterinach a v tom useku davas zvyseny dmg o 150 - 200% vsema abilitama s danym elementem (napriklad u monka exploding palm s runou inpending doom (cold runa) )
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    prosim jak mam rozumet tomuto ?

Gain 150–200% increased damage to a single element for 4 seconds. This effect rotates through the elements available to your class in the following order: Arcane, Cold, Fire, Holy, Lightning, Physical, Poison.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    800 ave ja :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo už to mám dík. jsi dobrej
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ooo bože nemůžu najít to animovaný video z RoS s goblinem, pomoc!!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: mno 69 sem zatim nebyl, ale predevcirem sme behali 67 a fakt pecka :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    nebo nějaký fast GR69 s tim že se skipujou packy a guardian :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: vubec :-) me d3 stale bavi hafo, navic ted kdyz sem konecne dropnul mad stone, tak uliana ma uplne jinej rozmer a i farmeni t8 riftu, ktery sem dycky strasne nesnasel me ted vylozene bavi a vubec mi nevadi behat je porad dokolecka :-) navic pokud se zadari, tak dneska dingnu 800 para, gze pak uz to bude jen lepsi a lepsi :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: GR 65++ dokolečka dokola. Jinej recept není
    JADE
    JADE --- ---
    dobra votazka...jak vlastne ted co nejefektivnejs honit paragony ? krom teda GR 60+ ? mam problem, nejak mi vsechny chary na 60+ chcipaj a nebavi me to...nemam tam ani nejakou dmg, takze se stava ze bejvam na publicu spis pritezi a solo davam tak 50-55 max...muj support WD sel uplne doprdele, mel jsem ho na trosku jinym principu nez byval standart a to ted nefunguje...a popravde se seru mezi paragonem 630 az soucasnych 665 tak od cervence ;[
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: a co keby si ty stiahol PoE? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem to včera vyzkoušel. Příjemný nový objevování. End game a motivace bude podle mě v expení nových charů v růzbých ligách, kde se mění podmínky hraní, moc jsem do toho neproniknul. No každopádně se asi na chvíli přesunu do vedlejšího klubu :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky jsem PoE nedavno chvily hral. libi se mi sice, ze je to zadarmo a fandim vyvojarum, ale pravda je, ze me to prestalo bavit hrat. kdyz jsem s jednou postavou odesel tu prvni obtiznost a predstavil si, ze to samy musim jit jeste nekolikrat na vyssi obtiznosti, nejak uz se mi do toho nechce. chybi mi tam nejaka motivace.
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: nema to end game. neni to hotove. nebudes z toho na vetvi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: nic nebude, koukej logovat do d3 :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    K3BAB: Tak ano, ale to je nerealne :) vyskusam path of exile asi, je to free a vyzera to fakt dobre
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Dnes som PoE nainstaloval, asi to aj neskor pustim :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    SCHUNA: Cokoliv. Třeba cap 1000, nebo ať každej level přidává jen 1 stat a ne 5. Nový transmogy, sety, barvy za paragony. Prostě něco, co tak neovlivní hru. Tohle mě trošku znechutilo, jdu otestovat PoE :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Fakt by to chcelo paragon cap na season, to by asi bolo idealne riesenie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam