• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    to me zajima :) ja mam asi 80hodin, po kterych me to uplne prestalo bavit (holt grindit dokola gr aby mi vyrostl para mi prijde trosku dementni)

prekvapil kamos, proti kterymu se povazuju za ultraparana s jeho 100 hodinama :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: joakle, mno to bych musel spocitat a to se mi nechce, nejak sem se s tema postavama rozsoupnul :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Keď si poklikáš na jednotlivé postavy, ukáže ti to, koľko si nahral za ktorú
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN:
    asi sem slepej, ale tam to nevidim. je tam videt komplet nahranej cas, nejen za sezonu tusim. Jestli ne, tak me oprav
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Si to pozri v profile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: hele ani nevim, ale hraju jen sezonu aktualne a para mam tusim neco kolem 840, nicmene haju jen po vecerech, vetsinou kdyz jde zena spat, takze zase tolik casu jsem tam nestravil asi
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: mi to prijde jako upgrade. Ze zlute zbrane ancient bul khatosku :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: zatim co se tyce setovek tak v kostce stoprocentni downgrade, johanu ancientni s dirou mi ale dala skoro hned.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: brutal. Kolik hodin si hral tu seasonu?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    vim, ze to neni nic extra, ale presto se pochlubim. Konecne mam dosazenej jeden z cilu na tuhle sezonu, coz je GR 70 ve 4. Dali jsme i 71 s prstem v nose, ale kdyz sme zkouseli 72, tak to nejak zaclo blbnout a lagovat a nas barbar nedaval zadnou dmg, tak sme skipli 3 super rifty a pak uz se to rozpadlo :-/
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ENDER: ano HC je HC ....blizz by pak musel resit jestli vracet postavu kdyz nekomu spadne pripojeni na wifi , dalsimu kdyz spadne pripojeni jeho providerovi a tak dale ...a na to fakt nema ani cas ani zajem...
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: tak kostkou nic nezkazis. Ja si prave rollnul ancient bul-khatosku. Bez dury teda :-/ tak doufam ze nekde padne gift.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CHEWBACCA: Rifty+Kadala+Luck+Trpezlivost :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Btw shanim light set v ancientu, ma cenu to tocit v kostce nebo spis rifty ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ENDER: lol. Strucny a vystizny :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: custommer service will not revive a fallen hardcore hero for any reason :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ENDER: a jak to tam je prosim te popsany to by me zajimalo
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: neda, je to primo v popisu kdyz zacinas hrat hc...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WRATA: da se na to treba blizzu napsat nejaka reklamace a postavu ti vratej kdyz zjistej ze chyba byla na jejich strane? :-) nemohl bych hrat hc na to sem moc mekkej
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    K3BAB: to opravdu nevim, kazdopadne ani nechci vedet. Odjakziva nemam rad cheating jakyhokoliv charakteru. Snad jen cheat day v jidelnicku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam