• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SCHUNA: ako INT char nemas az taky problem s resistami, potrebujes skor stackovat armor, life% na itemoch.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CHEWBACCA: na life after kill sa vyser, zozen si gloves, kde budes mat aj CHC aj CHD, daj vsetky gemy zlte, ked mas malo HP, tak do helmy daj gem na life. na amulete rollni miesto vit CHD. na bracers fire dmg. restraint si si pokazil, mal si rollnut vit > CHD. leveluj esoteric alteration, ten ti nahradi resisty z diamantov. potrebujes belt co summonuje fetishov, ti ti robia meatshield.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: pokud nekdo dava 45 ve zlutejch hadrech a ja nedám 50 se setem tak to asi hraju hodne spatne :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: jak rikal ft... 45 musis dat i ve zlutejch hazdrech zvlast s wd... jakmile slozis libovolnej set, tak musis dat 50s prstem v nose. mozna je problem prave to, ze to vzdavas uz na zacatku... dost casto se mi stalo, ze prvni patro bylo na vyliz prdel a ve druhym sem nahnal 5min rezervu. a enbo to proste hrajes blbe :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    proste s tim wdckem tu 50 nedam

DrKlatil - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Conan-21372/hero/48372864
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: vyhecovals me, jdu zkusit teda tu 50.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: neni mozny :-) ja teda jak to nepada hned tak ten rift ani nedojizdim nebavi me se s tim pizlat 15 minut :-) v 45 mi to prijde uz pizlani
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    45 dávaj lidi i se žlutejma věcma a 50+ musíš dát po kompletaci libovolnýho setu ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ancient ancient ancient,ringy,amulet a zbran s vysokou dmg ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: btw 2,2 dmg, s tim mi budes muset helpnout :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: hele nevim ja at hraju za kohokoliv jakejkoliv build tak se kousnu na 45 gr a vic nedam :-( zkousel sem ted ten beard build, krome moja mam vsechno (ne v ancientu) a je to hrozny srani a max 43, vracim se k acidu a budu honit ancient :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: vzdyt uz to mas poskladany,jen musis pofarmit ancienty.az budes lip drzet,pak muzes klidne stat uprostred elitek a shorej driv nez ti neco udelaj.diky tomu,ze vydrzis do 20 yardu ti stoupne dmg diky tedaikurvanevzpomenunatu pasivku a grave injustice,ktera ti rapidne snizi cdr takze muzes castit firewall jako zbesilej a tedy vetsi dmg.jsem schopnej usmazit elitku za 2 vteriny a nemam problem si natahat a stat mezi trema elitkama nebo elitkoua guardianem.staci mi k tomu 14m tougness,2m recovery,2,2m dmg
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: koukal sem na ten beards build ze bych presedlal ale jak rikas prijde mi ten skill hrozne dementni ve vetsine map nicmene dneska zkusim jestli nebude ucinejsi nez ten muj paskvil.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Akorát nechápu jak může přežít šipka na 70+ mimo tzv. domeček. Podle mě to musí být ty skilleři co tenhle glass canon build jeli minulou sezonu na solo.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tak ja vcera po mega dlouhy dobe slysel poprve fortressa :-) az teprve kombinace vyrazu push a 75+ na nej zapusobila dostatečně silně :-) my treba v clanu celkem vyuzivame ts a je to pak super relax :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: v parte se podle me blbej rift snazi lip no a to ts je dobry,ikdyz teda ne vzdycky jsou lidi ochotny to zapnout a pak je tezka domluva
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tak ono behat to sam je vopruz, ale v parte je to vp ohode, pac porad kecas na ts a je to takovej oddech vid :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to je prave ono,dobrej rift...a nervovat se 6 riftu kdy uz konecne prijde ten dobrej me nebavi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: diky, byla to docela halzu :-D setup ale mame si myslim na vyssi, rekl bych, ze k nejakymu 79 bychom se mohli dostat, jen to chce dobrej rift
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: CG :)
    ja si dal v sobotu solo 63 nebo 62 WD.klidne bych dosahl na 65,ale nemel jsem pro medvedy jedinej dobrej rift.samy krivy dungeony.nechapu,jak mohl nekdo dat solo 72 s timhle dementnim skillem :)
    zlatej acid cloud
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam