• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Chci dat to 50 dneska :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: budes dneska ve hre ze bysme si dali live skolenicko? :-) budu od tri cca do sedmi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: follower ma cenu kazdopadne.vsude kde to jde mu narollovat AS.ja pouzivam thunderfury,ess of johan,bulkathos ring,wyrdward a stit na sanci na zmrazeni.on se jeho idealni gear zas trochu zmenil,ale to jsem zatim moc neresil.jeste bych na nej doporucil oculus ring,kterej umi tusim az 16% AS
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    OBELIX: taky hezky, dekuju
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Follower ma asi cenu pouze s unity co. Nepredpokladam ze by mi bez unity nejak vyrazne pomohl. Nebo se pletu?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: unity mam bohuzel za celou dobu co to hraju pouze jeden.

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: tobe nejvic dik za support samozrejme, bez tebe bych to wdcko vubec nerozjel a nevedel jak hrat, ja sem spis fortressovi dekoval ze si dal tu praci a takhle mi to krasne popsal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: tyjo to je jak ja a gift tuhle sezonu :-D cekal sem na nej skoro 800 paragonu :-D zatimco smk mi padlo uz dvakrat, jednou na monkovi a jednou na barbine :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no ty jsi fakt dobrej.milionkrat jsem ti rikal at se podivas na me,ve hre jsem ti taky rikal co rollovat...
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: urcite ten sutr Esoteric dojed na 25+ to je znat hodne...jinak ten medvedi build je fakt, ze neni prob gr55, bez unity s templarem...pokud chcipas, nasad unity do kostky a jakejkoliv follower s nasazenym unity, ten gem a musis to dat ikdybys nechtel...s tim co mas
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: nahodou kombinace s manajumas, nejrychlejsi farmici nastroj ve hre ;)
    jinak cg me...paragon 717 a vykrabicoval jsem si sve prvni SMK...uz me to vazne zaclo srat a prestal jsem verit, dneska jsem mel divny svrbeni a ejhle ;P no ale kdyz si vezmu kolik moc srani to spolklo, tak mohlo bejt alespon ancient ;[
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: dík za sumarizaci, to co rollovat nevim takze ted aspon vim na co se soustredit
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_PATA: všechno ozkouším, ale teleport v kostce zůstane, jsem příliš odkojen wiznou z jedničky, kterej vlastně ani normálně nechodil :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OBELIX: s o něco lepšim gearem bych tu 65 dal
    tohle je setup na rychlou T10 nebo 55-cca 58. na rifty akorát vyměnim bane of powerful za molten, hellfire dám s pasivkou bad medicine a pasivku pierce the veil vyměnim za svampland. v helmě mám ve většině případů life gem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: nemáš ani serpent sparker na dvě hydry, což je zrovna u zapalování docela důležitá zbraň. nemáš furnace v kostce, špatný boty, dej si amulet na rezisty nebo jinej prsten...
    ale mnohem účinější je 4 elementovej meteor (tal rasha set) nebo momentálně slow time s meteory co piluju já. s dobrym CDR máš krásně bublinu za bublinou, která je dokáže sama sežrat. když máš navíc úzký dungeony, tak k tobě v podstatě přes bubliny nikdo nedojde a máš čas uhybat projektilům...

Eskamoter - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/38836354
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_PATA: tak mohu tím mrchy zapálit a pak zbaběle utíkat, než uhoří :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: firebird set? ten je out
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONDRA_PATA: mám firerashu a nad těch 42 mi už moc ubližujou, v klídku určitě ne :o
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OBELIX: hele ted jsem zkousel par riftu a prijde mi to slabsi nez fire+poison WD ktery jedu.s timhle jsem nedal 61, se svym jsem dal 63
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam