• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: A pak dostali vsichni ban, to si pamatuju :D A co ti to padlo za 10000fg? Ja mel kdysi ... no ja uz nevim, takovej ten java grand charm co mel +6 do cehosi. A pak se dobre prodaval griffon, co mel temer max def (sice to bylo k hovnu, ale lidi t ochteli :D)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: ja vim, ja prestal hrat diablo :) skoncil jsem nekde kolem paragonu 600 a zjistil jsem, ze to dal grindit nechci...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Bot Ti realne zkazi hru. Bota jsem provozoval v D2, resp. 4, v nekolika oknech. Veci, co mi padly jsem prodaval na jsp. Pak mi padla jedna vec, kterou jsem prodal za 10 tisic jsp penez a skoncil jsem s hranim, protoze jsem si na jsp mohl koupit co jsem chtel ... Bot neni reseni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    resenim je zapnout bota a jit na pivo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: vitej v realite dnesni doby :-) Presne takhle vypadaji vsechny top grind party (s drobnou upravou postav v grupe). Tenhle styl hrani muze bavit pouze za predpokladu, ze jsou vsichni 4 na TS a kecaj u toho o vsech moznejch kravinach a to hrani je jen mechanicka vypln casu co mozna nejefektivnejsi. Me by treba nenapadlo behat solo GR, protoze me to proste nebavi, ale kdyz hrajem v parte a sme na ts, tak je to super a bavi me to mega moc. My sice RG dycky zabijime (kdyz to stihnem :-D)... Jde ale o to, co konkretne ty lidi farmi... pokud jedou jen expy, tak tohlej e nejefektivnejsi cesta... je to jednoduchy a je treba ten cas rozdelit podle toho co zrovna potrebujes:

- expy = GR bez zabijeni guardiana s jednim dps a trema sup charama ve full xp gearu
    - matros = NR idealne t8/t10 s dojizdenim do konce
    - klice = NR t8 jen po RG
    - cube matros = split t7 bounty
    - gemy = bud top moznej lvl kterej se da dat v pohode, nebo pripadne speed gr na urovni, kdy danej gem co chces levlit ma 1% sanci na uspech.

to jak si to namichas a to co je tvym cilem je ciste tvoje vec jako jedince, nicmene optimalizaci vyse uvedenych veci dostanes maximalni vysledek... nicmene je to vse o tom, ze pokud mas rodinu a praci, tak proste hrajes co te bavi a co se zrovna namane a nejaka efektivnost jde malinko stranou. Ja to treba taky tak neresim, ja to mam tak, ze kdyz je parta, jedu GR se vsim vsudy, kdyz neni parta, tak jedu NR nebo bounty a nejakou efektivnost uplne neresim (krome silenejch pokusu, kdy se behaj GR 55 s tim, ze sotva dame RG v case)

srry za wall of text
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL:

Tak včera si mě vzalo do parády par 1300+ paragon hráčů. Potřebovali healing XP monka na speedy. Přestože jsem jim kladl na srdce, že jsem lama, tak mi poradili několik vylepšení, abych jim byl k něčemu. To, co následovalo, bylo vážně dost divné, stále to ještě rozdejchávám a moc nevím, co si o tom mám myslet.

Parta byla složená ze support barbara, který asi přes Ignor Pain dával partě nesmrtelnost, pak wize, který házel na davy zpomalovací bubliny, healing monka, který měl za úkol stahovat vše do té bubliny a uprostřed bubliny stál static monk, který to likvidoval. Static monk jako jediný měl DPS, jinak byli všichni v XP gearu.

Hra vypadala tak, že se otevřel 72 GR, vepředu běžel support barb, který identifikoval dobré místo a hodil tam prapor, wiz udělal nad praporem bublinu, do bubliny si stoupl static monk a začal kosit a healing monk mu přitahoval vše co nalákal do dosahu support barb. Ideálně kolem nějaké modré elitky. Dobít úplně elitku ale většinou nebylo možné, tak se v podstatě nechala v půlce a běželo se do dalšího chumlu mobů. Ve chvíli, kdy se objevil rift guardian se opouštěla hra.

Za cca tři hodiny této činnosti jsem se posunul z 900 – 915. Téměř bezbolestně. Vycházelo to přibližně na paragon za rift. Rift trval mezi 7dmi a 15ti minutami.

Vzhledem k tomu, že na závěr ale nebyla žádná odměna, začalo se po čase jednat o zcela mechanickou práci, která mě vůbec, ale lautr nebavila! To opravdu všichni Ti paragon 1K+ tráví hru takto? To je přese strašný peklo! V čem je to jiny od práce?

V podstatě mě to dost odradilo o jakéhokoliv honu za vyššími paragony a najednou je mi všech těch 1K+ tak nějak líto. Mají to pořádně vydřené dost nepříjemnou činností, která zabere většinu jejich hry. A je to pro mě dost zadostiučinění, že to moje věčné hoardování materiálů a hledání legend pro ostatní postavy přes blood shardy dává tomuhle alespoň relativně smysl.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KKORDA: dik,ja nikdy nesledoval ani archievy,takze se v tom uplne neorientuju
    NJORL
    NJORL --- ---
    uf ... prave hodina expeni GR 72 bez RG ... tri ve full exp gearu a jeden static monk ... za hodinu 901-906. zacinam chapat ty 2K paragony.
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    ONDRA_PATA: myslím, že psa dostaneš za druhej splněnej quest. Takže dodělej 1.quest, tj. 5 chapter, a pak ten další, v každým případě, o kterou odměnu hraješ vidíš
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    muzu se prosim zeptat sezonistu,za co vsechno dostanu odmenu? jde mi o toho psa sezoniho.udelal jsem i chapter IV questy,ale nevim,jedtli to staci
    WASQ
    WASQ --- ---
    Super, těšim se na PTR. Další velkej krok. Hodně se mi líbí snížení počtu HP mobů na solo a snížení efektivity exp gearu. Konečně nebude taková propast výhody hraní solo vs party. A ninja DH set chci vyzkoušet hned! Navíc set prstýnků, který zvyšuje dmg za každou oblečenou anc legendárku. Takovejch možností. Nemůžu se dočka! :)

Trošku jsem čekal nějaký řešení paragonu. Nicméně bych řekl, že něco oznámí do příští sezóny. Snad
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Hm, ten patch se mi libi, uz at je tady :) Treba na vanoce, to by bylo super :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Upravovat můžou co chtěj, pokud u toho někdo bude sedět 13h denně tak na tom bude stejně líp. Navíc perfektní itemy má každej skoro už teď díky kostce a mystikovi. Stejně jde jenom o ladder tak ať tam klidně přidat top1000 podle paragonů 500/1000/uncap
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: jj xp gain je treba resit asi uplne nejvic, respektive paragon system... xp gain jak je ted je v pohode, ale problem je paragon system, kterej velkym farmenim dava moc velkou vyhodu... dobrej by byl trosku navrat k systemu d2, kde se farmily primarne itemy...

kazdopadne se mi to moc libi a tesim se na to :-) sem zvedavej, co provedou s mym moncicakem :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: na papieri to vyzera genialne! snad sa im to podari, velmi drzim palce. treba uznat, ze pocuvaju komunitu. ak naozaj rozumne poriesia xp gain, ze to nebude LEN o behani vysokych GR, bolo by to super. Este poriesit paragony (exponencialny rast required XP na para750+?).

ten content, co slubuju, moze byt celkom dobra nahrada za neohlaseny datadisk a najvacsia zmena od RoS samotneho. teraz zostava len verit a cakat na PTR :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: me se teda ty zmeny celkem hodne libi :-) hlavne to, ze DH se konecne bude moctz hrat i na meele :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    tieto prstene vyzeraju ako silny gamechanger, uvidime, ako to s nimi nakoniec dopadne

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jeste vic char. slotu a budu spokojenej.
    takze se mi mozna vyplati,ze drzim v truhle vsechny sety z 90% ancientovy :)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    konecne vetsi STASH!!!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tak ty zmeny sou naprosto kruty :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Patch 2.4.0 PTR Preview - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: my personal record of all time :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam