• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: tak to chozeni mysi super ale nic to nemeni na tom ze u carnevil buildu to je brutal klikacka primary skill nehlede na to ze u toho musim drzet force stand still (mezernik) :-(

nejni nekdo ve hre ted nonseason? to je nseaseon je mrtvy uz sem slysel :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: co ja se jeste nenaucim na stary kolena :-) super dik za tip hned vecer zkusim. Zena je pryc takze dneska v klidu do rana :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: to kolecka je hrozne fajn :) hodis si "Force Move" na koleckem dolu i nahoru a pak uz jen behas tim ze tocis koleckem ;-) je to dost dobry kdyz tam mas plno mobu... nemusis to delat klavesou ( standartne to je pod F myslim ) a mas vse proste na mysi
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: btw nebudes vecer ve hre ? Potreboval bych vylecliv jeste jedno wdcko od nuly a dolevlit barba z 66lvl. Jinak ten spravce z vvv je nakej divnej. Vubec nereaguje pritom je ve hre.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: mam mezernik jako stopku pri primaru ale to kolecko mysi me zajima
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: to samozrejme znam :-) veril sem ve vetsi zazrak :-) prosimte ale rekni mi ten pohyb na kolwcku mysi koukal sem ze quin taky tak jede. Jak to funguje?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no nesmit mit na levym pohyb,ten mam na jinym mysitku a kdyztak si pomaham mezernikem (stuj)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj presne, + pohyb na kolecku mysi a tada gameplay hned vypada jinak :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: jo to je taky pravda + left shift ! :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: podle me bude problem v tom ze nezna tlacitk,o kdy stoji na miste ale pritom utoci ^^ standartne je to pod shiftem (Force stand bo tak nejak ) :) zkus CHEWBACCA: ;)

JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: no normalka ne !? :) proste jen drzis zmackly mysidlo a jezdis kurzorem po obrazovce("zamerujes")...strili to furt, jak samopal :D
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: klido pido ! rad pomuzu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: to by šlo, uvidíme jak dopadne firemní bowling
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: pod dat dneska nonseason v 21:30 pomuzes mi vylevlit barba a pak muzem dat farming
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: zrovna sme vcera s firebirdem debatovali proc nejses tak dlouho ve hre. Rikali jsme mozna dovolena, mozna uz te to neba ale takovej hell jako zenska nAs nenapadl. Je teda pravda ze posledni dobou co sem do toho zas spadnul tak manzelka uz parkrat pouzila slovo rozvod :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja nejedu medvedy nemam na ne gear,jedu acid cloud/firewall. Jak prosimte drzis poison dart levy mysitko? Mozna sem asi uplne mimo ale standartne musis zamerit enemy aby se skill aktivoval
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: je to fakt chvilinka, staci ti nadropovat dostatek matrose a tradaaa
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ajo kostka!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: tak musíš farmit, farmit, farmit :-D navíc v dnesni době kostky je sehnani setu otázka dvou dnu (vyzkouseno na mym hc charu)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: tak já toho wd jel na příběh tak jsem chtěl aby byl kompletní v setu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: non s je mrtvy :-D počkej na sezonu az bude za mesic a pak te klidne boostnu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ONDRA_PATA: ta se mi tam mota uz 5 let ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam