• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jasny no... me taky mrzi, se si oblibim nejakej play style a oni ho ted uplne znici...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: souhlasim. taky mi nejvic vadi ty zmeny setu/buildu.je hezky mit novy moznosti,ale je mi docela lito,ze casto uz nemas ty stary moznosti.
    vsechno ostatni jsem myslel spis tak lehce k zamysleni kdyz se tu dnes kopu do zadku...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to tim, jak se meni společnost jako takova... vekovej prumer a iq dnesnich nerdiku se neustale snizuje a tomu musí takovej masokombinat jako blizz nejak přizpůsobit svoji strategii... blizz hry sou silene mainstreamovy a počet oldschool paranu se neustale tenci.. me se třeba systém sezon libi, jsou presne tak akorát dlouhy,aby me udrzeli u aktivniho hrani, ale vadi my ty extremni zmeny v setech... nadruhou stranu se mi libi zmeny v mete, kdy kazdou sezonu je něco malinko jiného...

KORAL: ja si nechavam na non-s jednoho monka, barbínu a dh a tim koncim
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: A ztoho důvodu jednou smažu všechny postavy. A rozjedu jednu uplně novou na sezoně a až sezona skončí, tak ji smažu a další sezonu rozjedu jinou ....

Právě proto, že ty sety ztrácejí svůj význam a hra je jak píše BARTUC: jen o sezoně ......

Tak proč držet ostatní postavy a sety ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: timhle stylem mi to prijde strasna zhyckannost.co budou chtit potom? co az se blizzu nebude chtit uz tolik podporovat?
    precijen D2 lidi taky hrali x let a blizz jim nelezl do zadku.
    jsou kroky nutny a zmeny,ktery byt nemusi.je to jen muj pohled na vec.ja to budu hrat minimalne dalsich 5 let ikdyby mel byt jeden patch rocne a jeste bych byl radsi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to jednoduchy... hlavnim targetem je season.. non-season je out a všechny zmeny se delaji ve prospěch sezon a tam ten trend je takovej, ze lidi se po mesici hrani sezony zacnou nudit a prudit tak se je snazi blizz vyslyšet no... nemyslim si ale, ze je to uplne dobře no...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jsem hlavne zvedavej,kolik let jim vydrzi delat tak casty zmeny.precijen to neni pay to win.proc jsou tak aktivni v udobrovani a naslouchani hracum po castych zmenach? ze by kvuli datadisku ci novymu dilu?
    ja to chapu,furt dokola to stejny prestane bavit,ale mne jako predevsim solo hraci se vsema postavama dvakrat a 2-4 kompletnimi buildy pro kazdou postavu uplne ty casty zmeny nevyhovujou.
    a kdyz,tak aspon KUREVSKY velkou truhlu,abych si mohl kdykoli zahrat na co mam chut.
    ted udelaj novinky,budu to hrat 3 mesice za 2-3 postavy a az je zkompletuju,budu chtit hrat novej build na ctvrty postave,ale uz to nestihnu,protoze bude zas novej patch a navic mi rozeserou ty hotovy 3 postavy :D
    a takhle furt dokola...ale jinak si nestezuju,od vydani nehraju poradne nic jinyho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jj ono to bude hratelny i tak, tu rekneme 65 - 70 s tim das porad, respektive vic, protože budou nerfly hp mobu na solo, takze si to uzijes a pokud nejses lb hunter, tak je to fuk :-) hratelny to bude poradt... jinak ty aliky nenerfnou, co sem koukal, tak v posledním hotfixu tam něco ještě zvedali
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: na ty aliky jsem koukal a divil bych se,kdyby prave tohle nenerfli.
    takze ancientovej komplet pripravenej k nicemu,hmmmm.ale co,stejne si to zkusim zahrat,ss strike a ep jsou moje nejoblibenejsi monk skilly od vydani vanily :)

navic jsem ted furt s zenskou,nehral jsem uz pres tyden
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: uliana bude stejna vicemene, ale bude se behat jinak aktualni SWK monk... pojede se s inou a crudest botkama... ocekavam, ze tam budou mnohem vetsi bomby... kazdopadne se obavam, ze uliana bude slaboucka v dalším patchi, protože hlavni source dmg pro monky bude jakkoliv kombinace 6pc ina setu + crudest botky a to kuvli boostu za aliky...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jakoze bude jinej palma+ss strike nez v sezone?
    tyvole to vedet,tak tu sezonu hraju a ne ze cekam az skonci abych si ho zahral a oni ho zmeni..to myslej jako vazne??
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pojďte si radši někdo zahrát :) Sezónu klidně i PTR
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: mno ono uz se něco malo rysuje, kazdopadne to vypdada, ze monk v tyhle sezone asi nebude ten imbak co byl doted, coz je super... me se třeba hodne libi novej EP monk a innas monk taky :-) uvidíme co quin vymysli
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Super. Takze zatim jen nerfy. Good start.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: zatím ne
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: Uz je venku alespon neco s cim se bude dat hrat?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    rofl static charge další nerf :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zejtra nekdo nonseason od 9:00 do 17:00?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: ja sem cetl nejakej build, kde je ten heal monk malinko jinak postavenej a je to kombinace lps, lph a globu a docela to sypalo teoreticky... otazka je, jak t obude vypadat v praxi a nakolik to bude efektivni...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: jako asi se nakym zpusobem hrat bude ptz proste cyclon strike ... ae od ty doby co to puluje i barb, a heal monka bez healu .... no sem zvedavej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam