• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: takle NJORL: , mozna to maj uz pripraveny a vsechno jede hned :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    2.4.0 live
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: na us uz je live
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Patch zitra, sezona v patek?
    NJORL
    NJORL --- ---
    KKORDA: Tu 60 das uplne v klidu. ja jsem s monkem na PTR dal 72 relativne v pohode. ale budes to muset hrat nejakej cas uplne zbytecne. to na to spis kaslu ...
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    NJORL: stash navíc je lákavej, ale abych to nehrál jak magor a tu 60 nedal, bych byl nasratej
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tak to je peknej podel
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ted jsem se koukal, za co vlastne bude ted stash navic ze sezony. Tak bude treba udelat build, kterej projde solo GR 60 ... chjo ... takze nanic. Asi si to necham ujit.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja bych uvital poradnej pet build. zkousel jsem mit cokly,gargantuany,fetishe a kravy z bardische zbrane a teda nic moc.libilo by se mi to na t10,kdy by jako nic vsechno serezali a ja mel volny ruce na truhly a rozbijeni vseho
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: Na PTR jsem to teda netestoval, ale kdyz si projdes patch notes, tak tam je jasne videt, ze jedina zmena je, ze dust devils budou rychlejsi ... takze imho skoro beze zmeny. Me ten build pro solo bavi taky nejvic. Tak jsem rad, ze s nim nic nedelali.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    (...a hru v partii môžem jebať)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mňa by dosť nasrali, keby Wastes nerfli tak, že to nebude dobré na sólo, Raekor ma zúfalo nebaví.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STU: tak si udelel raekora Furious Charge a supporta :)
    STU
    STU --- ---
    NJORL: většinou jedu solo gr ale ani group play není problém.... barbaru mam dost :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: stastny to clovek
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: solo ve dvou :-D (hrajeme se zenou)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STU: zalezi na tom, co chces delat. solo GR, group play?
    STU
    STU --- ---
    co ze bude nejlepší hrat za barbara? když uz se k tomu chci po par mesicich po patchi vratit
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja nevim zda bude fungovat wastes na solo T10 a speed gr pod 50 jako det. Nejake zmeny v tom delali. Wastes bude ve 2.4 na group play support globe barbara. Ja to planuju do party.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Neviem, mne Wastes pripadá za barbara najzábavnejší, ale už pár mesiacov som pravda D3 nehral.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam