• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: musis je na sebe nalakat ja dal zatimmax trikrat, akorat ze tim zase eostanes fatal damage jak se na tebe lepej. Zajimave to je vymysleny. Nevis co je za odmeny kdyz to splnis?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vcera zkousel helltoothe set dungeon a jakoze coze? nevim,jak mam dat 20 killu jednim firewallem,kdyz se mi ani 20 mobi nesedlo :D je to slusna vyzva,navic to jeste stihnout v case,hmmmm
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KORAL: Divné, ja hrám na 760 na full detaily a nemám absolútne problém.
    KORAL
    KORAL --- ---
    CLAVEN: GTX780 3GB, pravda není to aktuální top, ale ta 9 rada co ted leltí není o moc výkonejší.
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: v pohode, beru to, taky sorry a dik za hry !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: kazdopadne diky za pomoc v progressu a za dobry hrani. Mrzi me zes to vzal takhle. Jeste jednou sorry
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA:sorry hele, ja fakt nepovazuju za nutny se k tomu dal vyjadrovat a rozmazavat to...ty se tady v tom rejpes...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja se ti omluvil. A to ze sem napsal uplbe normalne tak co? A ty si to vykladas ze sem to polozil arogantne za to ja nemuzu. Ano trochu sem se zachoval tim ukoncenim spatne ale odebirat si me kvuli tomu hned z pratel a psat tady ze kvuli takovy blbosti se mnou hrat uz nikdy nebudes tak to mi zni prehnane a proto az potom sem te nazval uplakankem. Znova uznavam ze sem se nezachoval idealne ale takovyhle sceny :-( to nasralo me
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Jinac ten raekor je riznuty immortalem, vypada to zajimave. Akorat sehnat mace a grandeur :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: jo, me jen vadi ty nabehy na epilepsii :D
    JADE
    JADE --- ---
    CLAVEN: to samozrejme je, kdyz ti nikdo ani nepodekuje, ze mu obetujes svuj cas a snazis se pomoct a pak te jeste nazyva uplakankem...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: taky už bylo na čase, Wizny jsou dlouhodobě utiskovaný - samý wdn, monk, barb,...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JADE: Jj, Diablo je serious business :p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHEWBACCA: Ten Wastes set dungeon je totálne jebnutý, za vzor na vlajku im na to môžem jebať.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: lol :) uplne si to predstavuju! :)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: hele uplakanku dovol, abych ti pripomel co jeden predcasnej ukoncenej rift znamena: prisel jsi ze potrebujes naboostovat barbara, ze te WD nebavi...odpovedel jsem ze co dojdu rift, tak na to muzem vlitnout...nez jsem dosel rift, tak uz jsi stihnul napsat arogantne "tak co?!"...zase jsem odpovedel, ze az dojdu rift, tak na to muzem vlitnout, ze se situace nemeni...tak jsem dosel rift a rekl ze na to muzem jit a dal ti invite...mezitim jsi prisel uz s udelanym a dost tragickym barbarem se slovy, tak ja uz ho mam, jen nevim jak to hrat a co za gear, nebo neco takovyho...ja tu rekl, at se podivas na icy-veins nebo to od nekoho okopcis...ty na to pak, ze at jdem nejaky grifty at ti neco napada, rikam ok, no problem...tak jsem s tebou prolit rift, tys byl logicky nekde vzadu a furt tuhej...pak jsem chtel jit dalsi a tys rekl ze nemas klice, tak jsem oteverel normal rift ze pujdem pro klice, dali jsme jeden a pak jsem otevrel dalsi grift, kde si 2x zdechnul, rekl jsi ze ke to nahovno, ze te to nebavi a ze na to do patche seres a sel jsi offline...podle me jedinej uplakanej jsi tu ty a jeste neskutecne nevychovanej a arogantni, nevidim dalsi duvod proc se s tebou bavit, natoz hrat...zdar !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ty ve jade dobrej uplakanek. Jeden ukoncenej rift predcasne a hned ignore a odebrani z pratel. Wtf
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Docela vyzva ty objectives v set dung
    JADE
    JADE --- ---
    SCHUNA: takze ted budou vsichni wizzny ! :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    a k optimalizaci 4 man party tohle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam