• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SCHUNA: sem víc! soluju t4 :) Ve friendlistu mám týpky p400+ :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: si uz 70 aspon? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pojďte někdo klikat :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WRATA: diky
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TSA: asi pak omrknu, wiznu jsem jeste nehral
    TSA
    TSA --- ---
    KKORDA: To je asi top teď co je a co jsem i zkoušel s tím, co mám. Pak je dál hratelnej i Archon nebo Hydra.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ja si ten zbytek vecer vykostkuju :) ale dekuju
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    TSA: díky, zkusim
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    nahoďte někdo build na wiznu, pls
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEMORY: Me ten build zaujal uz kdyz to vyslo prvne ale byl problem se shanenim tech itemu. Ted uz to bude o dost lepsi a barbinu jsem hral posledni dve seasony takze uz to chce zmenu no
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: na tu wiz jsem jeste nekoukal.sety mam taky vsechny,ale hadam,ze to bude o novy zbrani a sourcu? mas odkaz?

kazdopadne kdyz pobehame dve wizzny treba GR55,tak to napada a muzeme ti to slozit,pokud to jeste nebudes mit.muzu hrat kohokoli krom cruse
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Postavil jsem si Generator monka, ale je UKRUTNE NUDNEJ! Tak jsem si postavil Sentry DH a s tim ted hraju a je RELATIVNE zabavne. Vedle toho ale stavim za Shardy a material DMO WZ a tu bych mel mit snad hotovou dnes vecer. To bych chtel mit jako postavu do party.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: co teda ted hrajes? ja budu hrat v sobotu pres den,mozna kus nedele taky...
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: hele lidi ve VVV jsou ted kolem 1K, takze imho UPLNE v klidu! vrat se do klanu a pod hrat s nama. Ale obcas je to o nervy. Kocka kterej neumi anglicky a blbe vidi. WAC kterej neustale lita vepredu. Banzay, kterej ma deprese z toho, ze GR nicej hru. A Wulf kterej tvrdosijne hraje DH, i kdyz se to vubec nehodi. :) Ale mam je rad...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    WRATA: idkyz na druhou stranu bych ho mohl zkusit. tenkrat jsem ho jen vylevloval, ale nehral jsem s nim zadnej poradnej highend
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WRATA: ja se vratil ke crusovi po pul roce a taky ho chci jet dal. Ten ranged to uz je nejaky ofiko fungujici build? Ja kopiroval typka z leaderu co je na prvnim miste a chybi mi uz jen flail a dva kusy anc rolanda a muzu to postavit stejne jak on.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: my uz meli dlouhy ctvrtecni vecer :-D Teda dlouhy na pomery pracovniho dne. Chudak zena je akorat nestastna ze misto natalky ji pada marauder, protoze se ji nelibi chakram :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEMORY: Ja se zrovna chystam na ranged crusadera :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam