• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Trochu ma serie, že aj keď je v D3 teraz za každú class viable viacero buildov, zase je v každej classe jeden konkrétny build, ktorý je bezkonkurenčne najsilnejší. Stačí si pozrieť európsky leaderboard, prvých 500 ľudí za každý class má vždy nielen ten istý build, ale aj némlich tie isté itemy.

To je trochu fail.
    NJORL
    NJORL --- ---
    HULIK: http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/63207292

ted to mam v setupu na speed T10, kterej je teda super speed.

Na GR misto Boon of Hoarder Stricken. Misto Goldwrap Whiching Hour a misto Avarice Bandu v kostce Convention of elements.

Jo a mrkejte na tem mega OP toulec, co mi vcera padl. :) Jen me mrzi, ze neni A. Takze je vlasne uplne k hovnu. Ale je super
    HULIK
    HULIK --- ---
    NJORL: Nejaky odkaz?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    EPIDEMIK: Buildy, blueposty od blizzu a celkovo tona informacii : http://www.diablofans.com
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    EPIDEMIK: PLACEEEEEEEEEEEEEEENTUUUUUUUUUUUUUUUS!!!! To je dobre ze sis koupil Diablo, to je totiz dobra hra :-D ja te tam vidim jak hrajes sem si rikal to je naka haluz :-D Je to celkem snadny chodis a kosis belgicany :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: ja teda hral z ostravy :) Ale fakt bez prdele sme to rano zapli a s vyjimkou obeda sme se zenou hrali cely den. Pres fronty atd... A bez lagu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    zmizet proboha :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera jsem KONECNE pochopil, jak se hraje novy UE build a je to teda maskr! Byl to u me zachvev genia teda.

Principy:

1 Multishot neustale zmacknutej a do toho obcas frnknout fokus
    2. Neustale drzet klavesu stani na miste.
    3. Pochyb VYHRADNE pres Thumble.
    4. Thumble se smeruje strelbou Multishotu, kam strilis, tam skaces, takze pokud chces zmyzet, musis strelit za sebe ...

Voila ... GR 65 solo 5 minut necelejch ...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SUNBEAM: taky tak a to jak O2,tak UPC.
    no a diablo melo pretizeny servery.
    nicmene to nebylo mym strojem...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ONDRA_PATA: neděle večír jsem měl všeobecně problém s netem do zahraničí, to nebylo imho diablem

diablo měl jen přetížené servery, něco se jim pokazilo, proto byly ty čekačky, bylo to v info v klientu i na twitteru, že se v tom hrabou
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: ja to v nedeli zkousel na dvouch na opacnych koncich prahy,jednou O2 a podruhy UPC.to by bylo divny,ne?
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    koupil sem si D3 predevcirem a nemam s tim moc zkusenosti kdyby mi nekdo mohl dat nejaky rady budu rad
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nechcete nekdo hodit do zahlavi ten excel co postoval NJORL: a pripadne nejake zajimave stranky na buildy?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: problem byl na tvem prijimaci. My hrali se zenou skoro cely den a ani jednou sme nemeli lagy.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: ikdyz jsem se tam dostal,tak latence pres litr.nehratelny
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    LANDRIEL: a když se konečně dostanu do hry, tak mě to obratem vyhodí? wtf??
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    co to je, toto? ve frontě na diablo jsem nebyla tak 2 roky :O
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Servers are busy, estimated wait 3 minutes... gg Blizzard
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Achievmenty hotovy :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kdo už neběhá T10 tak dlouho vyspává.