• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JADE: tohle bylo jeste pred vydanim hry. trailer na classu. tusim ze par mesicu pred release D3
    si to do dneska prave pamatuju, protoze ve vanille jsem hral jako prvni DH
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: tyvoe husty...tak tohle vidim prvne...tohle ve hre snad neni ne ?! :\ to je urcite Valla ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: souhlasim, klid na dusi a d3 meditace ! nn Valla urcite diablo universe !....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: navic ted jedu DH spis, WD budu delat az v druhy rade
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja hraju tak 2 hodiny za tri dny.ted uz budu jen nestihat za ostatnima
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JADE: podle me tohle je Valla: https://www.youtube.com/watch?v=WvU_hAKxR8g
    uz jsem se jen lekl, ze myslis, ze Valla je z jineho universa.

a ted nejak stejne prestavam zensky resit... je to bida a tragedie. takze jsem rad za novou sezonu :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: aha ja myslel ze to mas prave najety uz
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: jinak k WoW a zenskejm...taky jsem tam prosral cca 7let zivota a potkal jsem jich urcite vic nez u nas v hospode...nektere i sukezni a vim ze hodne z nich si po case nasly i partnery diky WoW...nicmene byl na ne vzdycky takovej "naval" ze nemelo moc cenu se s nima zaobirat ! :) kazdopadne elf priestky zensky, hodne horky zboozi, kazda guilda chtela mit svou ! :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: hele mozna pozdeji,ale WDcko asi stejne nepojedu
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: no je...dokonce mi vcera padnul nejaky item Valla's neco...ale ingame ji asi nikde potkat nelze...uprimne tenhle char mi "unika" nevim kam ho zaraditt, ale rekl bych ze je to postava ala Bul'Khatos ... prvni mocna demon hunterka, nejsilnejsi sveho radu, ci neco takoveho ! :D pak by se dalo pokracovat v HoS se objevuje i Johanna a Nazeebo, pak Sonya za barbary (podle me jen parafraze na rudou Sonu, film)...nicmene za crusadery mame taky 1h flail Johanna's neco...tak tezko rict, zda se tyhle chary nekde realne ve hre vyskytujou krom nazvu itemu nejak jsem to nesondoval...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CLAVEN: Děkujiiiii!!!
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JADE: WoW jsem hral aktivne hodne dlouho :) na ofiku teda. tam jich moc neni :P
    nejakej Cosplay bych navstivil... hele a odkud je teda Valla? ja myslel ze taky z Diabla :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ondra_pata nebudes dneska hrat od sesti treba ze bys mi pomohl s wdckem?
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: ja bych to nevidel tak horky...to bude obycejna transformace v ramci vztahu...ukaz mi co delas rad ty a ja to zkusim a pak budem delat co delam rada ja ! :) a svete div se ono, to obcas muze bavit ;D resp. chci tim rict, ze v drtivy vetsine pripadu se gamerka stava gamerkou az pote co zacne chodit s nejakym gamerem ! :) jinak bez hrat WoW, nebo skoc na nejaky CosPlay Con tam se jich "sjizdnych" pohybuje celkem dost...horsi je pak kdyz votevrou hubu a reknou ti, ze bytostne veri tomu ze je Valla z Diabla (mam s takovou fotku z blizzconu v praze:)...to pak ty argumenty dochazej ! :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CUZMAN: dáš do kocky item, legendary gem čo najvyššieho ranku (zbraň minimálne 30, jewelry minimálne 40 a armor minimálne 50) a 3x najvyšší gem požadovanej farby. Pridá ti to 5 bodov statu podľa farby royal gemov za rank legendary gemu, tj. 150 za rank 30, 250 za rank 50 atď.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hele muze mi nekdo nak zevrubne vysvetlit ten Augment Ancient itemu? Nechce se mi googlit :-) Dikec...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    tak to ja delam... potkat zensky takovy problem neni, ja se ptal na gamerky. vseobecne holky hry nemaji rady
    DIOM
    DIOM --- ---
    nebo taky někdy vypnout počítač ;)
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: musis asi hrat na public a ne jen solo ! :D
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    kde ty gamerky berete? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam