• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: jedes helltooth guardian ? Ja to jedu a zatim gr 65 za 12 minut a to ten gear mam v zakladu. Dobrej build bavi me
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    co natocit? disciplinu?

KKORDA
    KKORDA --- ---
    Hale teď zkouším na sezoně wize s firebirdem a mečem na twistery a je to docela na singl sranda
    WASQ
    WASQ --- ---
    Včera jsem se historicky poprvé zapsal (nejspíš na chvíli) do tabulky. Mám cca 700. flek s WDčkem. A to jsem nijak nepushoval, jen postupoval griftama, dokud mě to bavilo. Žádnej level nedělal víc, jak dvakrát. Dneska to asi zase zkusim trošku vejš. Peti jsou mocný :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja zatim takhle :-) Par rerollu chybi... par ancientu chybi :-D a hlavne augmentu...
    No ale spokojenost a nedojizdi mi to to je hlavni :-)

Goldberry - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ravenscar-2156/hero/71640325
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: sentry DH s tim paskem na pety ma tuhej korinek a v pohode prezivam, ikdyz "tanci" lezi ;) multishot build je na survive v gr65+ docela dost vopruz...resp chodis k zemi instatne kazdou chvili a nikdo a nic s tim neudela...co vypada ale docela slibne je ten shadow build s dykou, vcera jsem behal s nejakym o dost paragonove nizsim dhckem, co to mel docela vodlazeny a krajel to bych rekl vic nez ja a neumiral (ja behal multishot)...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ten gargantuan me bavi
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    NJORL: ja zkousel par verzi. na solo jsem se zase "predelaval". bohuzel je mozna problem v tom, ze nikdy neni uplne stejna parta. nekdy jen ve trech. wizz mi na tohle asi prijde nejvic nachylny. kdyz jdeme s WD tak pritahuje, fajn, ale zase nemame nic, co me udrzi na zivote. DH mi mozna trochu prijde samostatnejsi. ne tolik zavisle na ostatnich, pokud teda asi nejede mega progress na leaderboard
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Uz inten harvester padl tak to jdem postavit
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Neskutecne v diablu funguje pocit kdyz si clovek neco preje. Padlo mi mojo a nez sem to zvedl rikam si bude to kocicka moje pevni kocicka a hned se pochlubim na nyxu :-) a taky ze jo. Uz jenom harvester a je to komplet :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MEMORY: Pozor na to. Ty high end buildy jsou casto specializovane tak ze singl s nimi mov nejde hrat. Treba ta Arkain Orb DMO wizna potrebuje supp barbara kvuli nesmrtelnosti protoze leceni vyresene nema a taky nekoho kdo pritahuje moby pod slowtime. Kdyz to hrajes solo tak je to nuda ale jakmile mas vedle sebe spravne specializace tak zacina zabava. :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    SUNBEAM: ja jel ten boom boom, ale proste porad total bez arcane power. tenhle jsem taky zkousel. jeste tomu asi dam sanci, ale zatim me ted bavi to DH. jel jsem i firebird, jen mi prislo ze v parte na vyssi GR 50+ to dela pekny prd
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    qq : je normalne, ze yangs recurve niekedy rollne 3 a niekedy 4 primary affixy? Uz bolo dost hodin ale nejak mi to nejde do hlavy. Socket nepocitam samozrejme.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MEMORY: který high end build myslíš? já teď běhám tak nějak rychlé T10 a nějakou tu farmu ekvivalentních GR s tímhle a je to rychlovka
    Prskavka - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/sunbeam-2193/hero/58490939
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Torment is the highest difficulty setting in Diablo III, replacing the earlier Inferno difficulty. It is unlocked when one character on the account reaches level 60, regardless of whether or not Reaper of Souls is installed. It is broken into 10 different levels, adjustable at will.

Torment VII-X can now only be accessed by level 70 characters
    Torment VII-X public games can now only be accessed by players that meet a Paragon level requirement:
    Torment VII requires a Paragon level over 100
    Torment VIII requires a Paragon level over 150
    Torment IX requires a Paragon level over 200
    Torment X requires a Paragon level over 250
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LANDRIEL: ono se to odemyká nějak postupně prvním charem - další už pak snad mohou rychleji nebo rovnou do T10
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    NAVARA: chceš říct, že do lvl 70 to nejde? Jsem včera viděla Firebirda na 68 běhat T6 rifty...
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ten highend build pro wizze me nebavi. tak jsem si vcera rozjel DH, snad to bude lepsi :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JADE: docela fajna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam