• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Hele nakej tip jak udelat ten set dungeon za multishot dh? Me uz to privadi k silenstvi, to se neda, nebo mi neco potupne zabije jednoho blybho moba (merce jsem dal pryc), uz vazne nevim, snad uz 40+ pokusu a nic nic nic, nejakej tip? Bo to spatne dopadne uz :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera jsem se zkousel ucit novou twister DMO wiznu. V soucasne dobe je to top dmg dealer v tri a ctyr clenejch partach ale co do skillu je to Matfiz. Neuveritelny. Nejhorsi na tom je ze cela parta musi byt presne nastavena a delat presne to co potrebuje ta wizna pro rychlej clear. Kazdej ze tri supportu musi metat globy. Support WD je sbira. Support barbar musi delat hloucky v rozich mistnosti o ktery se odrazej ta tornada a vse krome elit i elity kolem kterejch nejsou moby se skipuje. Boss je pak nejvetsi psycho. Ve chvili kdy se objevi cela grupa musi bezet do nemensi mistnosti nebo nejuzsi ulicky a tak ho wizna utornaduje. Jinak nejde zabit. Je to pekelne tezky ale ta odmena je sladka. :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NJORL: Presne tak :) Ja to pak nasel jeste jendou o nejakou dobu dyl a expil jsem tam jednoho kamose a dobry, moc hezky :) Ikdyz si myslim, ze 70 by se asi nedalo, bez tech exp veci a tak, tady primo s novym sezona charem.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Jo jo. Rift s kravama je UPLNE top metoda. To jsme nasli spolu FB? S kymsi jsem to provozoval kdysi. :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    LANDRIEL: Expit char 1-70 se da na riftech t6 (vic to tu postavu nepusti), je to nejrychlejsi zpusob :) Jetse rychglejsi je kdyz chytnes rift s kravama, pak mas 70 za par vterin, da se rict, kdyz to dobre vyjde :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim se pochlubit, vcera se mi na hc s paragonem 470 podarilo dosahnout krasneho cca 800. mista v crusader zebricku s gr 65, pocitam, ze bych se mohl dostat bez problemu tak o 2-3 vice a pak zacnu cekani na dobry rift :)

crus v thorn setu me moc nebavil, ale ted jak uz zacinam chodit tyhle vysoky gr, to zacina byt zabavne... kdyby nekdo hral taky hc a obcas chtel skocit vetsi rifty na farmu (60+-), dejte vedet :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nenašel jste někdo nějakej dobrej článek o followerech pro 2.4? já teď hledal, ale nenašel jsem nic kloudnýho. pořád používám templáře s thunderfury, freeze of deflection, enchanting favor (cannot die), ess of johan (amulet), wyrdward, bul-kathos (ring) a unity
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jedu v buse a naproti sedi zenska. Koukam ji na ruku na ktery ma prsten a rikam si..ty vole ona ma convention of elements.....seru na to uninstall
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Zejtra od 8 večer do půlnoci hledám někoho na bounty a T10 rifts...NS
    DWAY
    DWAY --- ---
    btw nekdo nejaky tip na zajimavy build pro WD na hrani ve dvojko?
    DWAY
    DWAY --- ---
    tak sem zkousel angry chicken / arachnyr WD a musim rict, ze to je brutalni build. Akorat hraju temer porad se zenou, tak tam to nema moc smysl. Ale na solo farmeni to musi byt masakr.

Clovek by skoro docenil dual spec i v diablu :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Nope, veľa bonusov sa nezobrazuje
    WRATA
    WRATA --- ---
    Set bonus z The Wailing Host a Litany of the Undaunted se nezobrazuje v char sheetu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJORL: wizny jsou super!
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Barba i monka mam na profilu. keira a krajec. Ted se hraje jen toto.
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: Musi byt Globe barb, monk istvan a support WD. Dmg dela DMO twister wizna. Tri supporti a DMG. 85 gr cca za 10 minut.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Nejake blizsie info? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak dnes jsem poprve v zivote runoval speed 85 GR :) MASAKR! :) Uz nechci jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam