• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ufff, tak to asi nezvladam coz...a predpokladam ze jen jeden a dalsi v dalsi sezone ?! to bych je pomalu zazaloval za psychycky vydirani ! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL:
    HOUMI:

Ok diky za tip. Ja totiz nikdy neskipoval a bral to vsechno poctive a komplet :-) hraju za wd takze tam se da dobre skipnout cokoliv. zitra rano zkusim vas tip a verim ze se dostanu nad 70gr.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: predposledni cast season journey :)
    J4C0B1M: kdyztak si me pridej, pokud nepudu na pivo apod, tak budu hrat do noci :) PS obcas slacknu nez ubalim :D :P
    CHEWBACCA: jak psali kluci, zaklad je naucit se skipovat spravny moby :) + v zahlavi odkaz na warpath ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čau, nenašel by se někdo kdo by s náma lítal třeba T10 rifty, jsme 2, para sice oba ~200, ale docela to už jde :P
    JADE
    JADE --- ---
    dotaz ke stash a +slotu za season ?! za co presne se dostava ? diky...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    NJORL: Neplatí pokud hraješ shadow DH ...skipuješ vše ...jedeš jen elity.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ono hrozne zalezi na tom, co hrajes. Pokud chces dat nejaky vysoky rift solo, tak proste skipujes skoro vse a masis jen modraky a zlutaky a obcas i nejakeho tezkeho zlutaka, vetsinou Frozen nebo Arkain, preskakujes taky. Pokud ale hrajes DH, tak nemuzes realne skipnout skoro nic.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TSA: dik za point. Vcera jsem v 69 narazil na zlutaka kterej me furt killoval a nenapadlo me ho skipnout.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARTMAN: canai cube je klasicka kostka jako byla ve starym diablu jinak tady https://www.youtube.com/watch?v=R5cRpfe_hTE
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CARTMAN: Sezony maju trvat 3 mesiace, tato zacala 15.1. Trochu skusenejsi hrac ma season journey spravene za par dni, takze mal by si stihat aj ty ako noob :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SUNBEAM: story mam stale ve tretim meste :) nak sem se nehnul dal. Postava co jsem mel na story (WD) me najednou zacla bavit vic jak monk a zacal jsem ji hrat a tahat ji nahoru :)
    TSA
    TSA --- ---
    CHEWBACCA: Já občas skipuji žluté elity s blbýma affixama (shielding atp) a které mají hodně HP. Malé mobky jedu jen v pacích 10-15+
    DIOM
    DIOM --- ---
    CARTMAN: tak přesně..aby bylo co expit do zemdlení :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DIOM: aaah chapu... takovy level po levelu... ok
    DIOM
    DIOM --- ---
    CARTMAN: na paragon nepotřebuješ video..jsou to levely, které dostáváš za xp po dokončení lvl 70 postav..za každý paragon lvl si můžeš přidělit bod do nějakého statu/schopnosti..toť vše
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    par dalsich:
    - je realny v tehle season jeste splnit vsechny ty čelendžis a dostat odmenu? aka jak dlouho to trva splnit a za jak dlouho konci season?
    - je nejake video vysvetlujici co je to kanai cube a paragon? (vcera jsem to omylem rozklikl a netusim co to je)

dik
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jeste jeden dotaz: je nejak omezen level leg. gemu vkladanyho pres kosku do predmetu? v leadru sem koukal typek na prvnim miste ma vsude sutry max na 82lvl
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dotaz: je nejaka osvedcena taktika na solo gr?

ted jsem pokoril 69 a jeste tam je rezerva ale prijde mi ze killovat normal enemies je zbytecny pizlani zas nevim jestli by to clovek casove stihal brat jen elite packy.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: my chceme streeeaaaaammmm !!
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTOK: To na tom bylo prave nejzabavnejsi. Ja jsem hral ve trech hracich a tam jsme skakali po jednom nahoru. A pak mi jina parta poslala invite na 85 rychliky a kdyz uz jim zbyvali jen 3 klice a byli jsme trochu sehrani, tak jsme zkusili 92. Pro me to byl skok z 86 rovnou na 92. V te soucasne mete je neuveritelnej potencial. Staci dobrej rift bez lagu a jde udelat skoro cokoliv ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam