spis mi nekdo vysvetlete toho wizzarda...zkusil jsem ten arcane orb build a prislo mi to nejaky takovy divny...prisel jsem si jak meleecko a obcas to bouchalo slusne, ale obcas mi prijde ze ne....treba zabit s tim zdrhajiciho goblina je vo rozbitou klavesnici a nervy v kyblu...tak jsem si rikal nasrat...pak kdyz mi padla ancient wepka na energy twister build, tak jsem mel jasno a kdyz jsem to dneska za docela tezky ztraty na matrosi vsechno prerolloval, tak je to uplne divny...za prvy hrozne nudny, za druhy vydrzi mnohem min nez arcane orb build a prijde mi ze dela uplny hovno ;[ na t10 farmu ani jeden build a solo gr hrozne pomalu...resp prijde mi ze jsem vsude stejne pomalej nehlede na obtiznost...s dhckem se prokrajim jak malem vsude a tady to proste trva jak psovi srani ;[ je fakt, ze pak nejaka parta celkem zoufalcu, ale dobry slozeni a GR 75 jak hovno...ale nejak mi ani neskacou cisla pokud nestojim blizko toho twisteru...jako vubec se mi to nelibi a to jsem se tesil, jak si zawizzardim, pac jsem na nem zacinal a pak byl hrozne dlouho spatnej, tak jsem ho nehral ;[