• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    z toho duvodu jsem postavil i archon build s chantodos will a jako teda taky nic moc, tam to zas pizlam pul hodiny vsechno ;[ zkratka nejak mi ten kloudnej wizz t10 farm build nejde poskladat ;[
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL HOUMI: souhlasim, nez zabijes 1. elite pack umru 2x, pak to teda musis mnout hodne rychle furt dokola a nenechat si ujet ingeom cd a jede to ok, ale jinak zase umres hodne rychle ;[
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MEMORY: a jak vysoký GR jsi s nima (dháčkama) schopnej dávat na pohodu?
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: ten wizz vypada dobre. ja teda na farmu jedu multishot dh a to je taky strasnej fofr :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Postavil jsem to vcera a stale mi to umira. Pod ten Numlock se da schovat jen ten explosion blast nebo i to brneni?
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Diky!!! Zkusim to. :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: http://www.diablofans.com/builds/70681-flash-fire-wizard-t10-speed klasika podle quina :) je to fakt sranda jak to boucha a jen bezis :D
    NJORL: casem prijde ^^ ani nvm, jestli to maj uz v Asii ...

PS: jakto ze mi nejde z toho linku udelat odkaz ? jen premium nebo mi neco unika ? :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Sezona je uplne na kokot. Sere me ze musim tri dny delat neefektivni kokotinu abych na NS mel stash navic. Vubec nechapu proc blizz nevydelava v grind hre na prodeji tabu do stashe. Kdyz jsem jeste hrat Path of Exile tak hra byla zdarma ale cca litr jsem jim zaplatil za dalsi zalozky na veci. A Zaplatil jsem to rad a s usmevem!!!
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Premejslim nad tim wizem na TX. :) Potkal jsem jich par ve hre a libi se mi to. Mohl bys ho linknout pls?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: tak to si este nevidel talrasha wize :D to je taky sranda , jen bezis dopredu a mackas 1 ! tlacitko :D zbytek mam pod numlock trikem a proste na TX vsechno mrtvy :D
    STU: sezona ma od S5 jiny ucel, krom toho ze zacinaj vsici od nuly ( ano to je 1 z duvodu proc to lidi hrajou ) tak hlavne je ted za season journey 1 tab v truhle navic ;) zbytek je ciste cosmetic ( pet + portrety )
    TSA
    TSA --- ---
    JADE: Nvm, jestli ti někdo už odpověděl, ale jestli se pořád ptáš na arc wiz, tak princip je jednoduchý.
    Přes 6pc máš 2000% zvětěšnou dmg, takže na mobkách musíš mít stále bublinu (která slouží i jako def, musíš stát pod ní)
    Když ti procne element na arc - velký čísla
    Přes EB si stackuješ dalších 20% dmge
    Přes single a trium si stackuješ (3stacky) dmg AB

Goblin - dohnat, hodit na něj bublu a mít rdy 4 orby

Thats all, easy job.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: no ja nemel pasek a neco jeste na goldy. Protoze jinak behas, sbiras goldy, si skoro nesmrtelny a rychle zabijis rare grupy (dle navodu je skoro oneshootujes)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    J4C0B1M: dik. akorat mam ted prehozene res a focus na jednom, lepsi zatim nemam pro oba :P Impale jsem zkousel jen chvilku, nemam na to tak super gear a nepodlehl jsem tomu buildu tolik. ale urcite ho jeste zkusim az to dosbiram
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: bavime se ale o farme to co popisujes mi prijde moc slozity na farmu, nemam potrebu se healovat u farmeni na T10, jenom beham a sbiram dechy
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MEMORY: koukám že máš pěkný DHčka :D myslíš si, že Impale DH dost pokulhává za tvejma variantama? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Galdraxel-2795/hero/41237566 (začal jsem "hrát" v pátek)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale jak sem psal, ja hraju prevazne se zenou, a tam je to neprakticke protoze ona jede Vyr archon takze sem v tom kureti vecne byl na druhe strane mapy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: ja nerek, ze to je lepsi :) Ale zkousel sem, a je to asi jak by sis predstavoval angry chicken :) Vetsinu casu behas a bouchas, netopyry pouzivas na selfheal a pavouky na refresh focus a restraint :) Zkousel sem to chvili a bylo to dost brutalni :-D Ale nevim jak vypada chicken s helltoothem abych mohl porovnat.

Hadam, ze ta arachnyr verze bude pro patch 2.4 takze tam bude neco co predtim nepadala. Ja zalozil WD az ted v sezone, tak sem newbie :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: na farmeni nechavam gargantuan gear a jen hodim mojo a dagger manajuma a hex a je to. gargantuani se o vsechno postaraj ja jenom beham. mozna to jde farmit efektivnejc, povidej rad se priucim
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    muj dnesni cil do tri hodin.....gr 70 a plvl 700.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam