• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na Normalu jsem koukal dal s LoN šipkou 87 zase takovej cocksuck to nebude
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: diky,mrknu na to.
    jinak jak jsi psal o GR71,mam GR74 done,takze bych neco uklikat mel :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: no jasně. Mám to skoro takle: http://www.diablofans.com/builds/69835-fast-t10-walker-locust-swarm-pets-lon-patch-2-4
    + jako boty mám ilusorky, nepoužívám zeis, ale ten šutr na prachy (protože empower GR85 stojí přes miliardu...... :))

Pozor, aby fungovalo na tX je potřeba poměrně godlike gear :) Ale pak jenom chodíš (spíš skoro lítáš), klikáš truhly, kopeš do mrtvol a sbíráš loot

Ancient mám všechno včetně prstýnků s dobrejma rollama, TaT i Quetz :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: to musim zkusit!! hodis mi plis odkaz? je to na D-fans nebo to mas podle sebe?
    LoN jsem jeste vubec nestavel,musis mit i LoN set v ancientu nebo ne? mam nejakej v ancientu,ale s ne ideal rolly,zato non anc mam CHC+CHD+socket.tak co se vic vyplati
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: Jo WD, sorry, jsem spatna proxy.
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: jj dá se to hrát se šipkama a fetishema, nebo garg x3 + hound x3. Hlavně se hraje ten druhej, fetishové nejsou nikde v tabulce. A dává to víc, než Helltooth set, vyzkoušeno. Trošku jsem zápasil s GR76 zatím co s HT setem jsem se sekl tuším na 71. Tohle je první sezóna, kde se budu chtít vážně zapsat v první tisícovce. Teda zatim je takový předsevzetí, tak uvidim za měsíc.. :))

A na speed mi po včerejšku přijde rychlejší taky LoN ve verzi walking dead..

(chtěl jsem napsat, vyzkoušej a uvidíš no. ale... :D )
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    *jel jsem, uz nejedu :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: jo uz tomu rozumim tenhle fuj build s poison dartem :-) myslel sem ze to je neco novyho. Na gr jedu garg a na speed tx kure
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: S LoN setem je buildů víc. Nejběžnější:
    1. Na push GR (solo) normálně spetama a s netopýrama (skrz bracery máš obří LoH) - naběhneš, piraněma je naskladníš do kupy a peti je rozmlátí - ty přitom chanelluješ netopýry, který skoro nic nedělaj, ale zvyšujou ti tough a dávají velkej LoH.

2. Speed tX farma. Tam máš zase pety + wormwood v kostce, kterej ti castí ohnivej locust swarm, na to máš i mojo. V ruce in-geom na rychlej pohyb
    Me vcera padly tri ancient setovky, takze me ted ceka spousta levlovani gemu. Mel bych byt rad, ze to konecnce popadalo, ale tak nejak se na tu drinu a odrikani netesim :)
    LAAZI: na co reagujes? LoN WD prece nema magsky skilly :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CHEWBACCA: Hele nevim, hraje se tam fire, hydra, disintegrate a arcane blast s itemama ktery to podporujou (hydra navic, rychlejsi attackspeed petu, buff z arcaneblastu, channeling ramena), pisou ze solo/group 85+
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LAAZI: ne. Jsem v praci a nemam pristup skoro nikam na pc. Muzes mi to popsat jednou vetou?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Co za build je LoN wd? A k cemu je dovrej?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ten reroll na thorns je dobrej fail :o) i na zacatecnika

rid se pravidlem: nejde o to, co nejvic vydrzet, ale co nejrychleji zabit, aby prisery nemely sanci zabit tebe. proto chces staty jako crit chance, crit damage, main stat (int), +damage na skilly, +damage na element (fire).
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CARTMAN: FFS.
    Tak ta pomala 2handa bez socketu je na dis imho. To si imho raci neco vycraftuj libovolnej 1hand a source a hlavne si do toho 1handu dej zelenej sutr.
    Bizuterii vyhod, to ani nedisuj to normalne zahod, potrebujes crit, crit damage, int, socket, ne vita, all resist a kdovi co. Lepsi zluta vec se spravnejma statama nez hneda bez nich.
    Na co stackujes vita kdyz nehrajes HC ? Fialovy gemy zahod, dej tam zluty, krome hlavy, do hlavy bilej.
    Proc na rukach rerollujes secondary stat na thorns a ne armor/loh na crit damage?
    Na botach mas bonus do skillu, kterej nepouzivas (energy twister) - reroll!
    To samy chesta a kalhoty.
    Pasek je spatnej, lepsi ti musi padnout, kdyz otevres prvni truhlu na T1, pripadne 80% pasku od kakaly bude lepsich.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ENDER: ale evidentne to delam nejak blbe :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    CARTMAN: diablofans, najdi si sezoni buildy. pripadne si najdi ladder (ve hre shift+L) a tam se mrkni co se hraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam