• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    J4C0B1M: To se to riftuje, když nepřetržitě botí a zatím byl snad přibližně 90% čistýho času, co uběhlo v sezóně, online :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR je strasne krutej to vam povim :-D
    DWAY: area dmg je fajn prave kvuli tem cleavum :)
    nejak battle.net stavkuje, takze tvuj profil nevidim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: jinac jo tak nejak to slo, ale jak rikam to me moc nebavilo no :) Ale tak stejne ted hraju spise se zenou, takze musim pockat az se trosku dogearuje i ona, zatim davame tak cca GR46 s tim ze by to slo asi i zvednout trosku, ale jedem celkem na pohodu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: no ja u kakaly ani zbrane nezkousim, bo to je drahe jak cert. Ale zrovna se zbrani sem mel stesti protoze mi padl ancient sacred harvester asi jako druha ancient zbran :) a relativne slusne rollnuty. Jeste zkusim enchnout ten area dmg na neco lepsiho.
    DWAY: hele u gargantua buildu nejsou pirane (nebo cokoli jinyho) pro dmg, ale pro crowd control...

proste jedes vsechnu dmg do gargantuy a petu. Hodis mobum pod nohy walking death, kterej pridava za set 900% dmg a na walking death hodis pyrane, ktere vsechny moby stahnou tam, kde je nejvetsi damaz. Garganuty maj cleave, kterej dava aoe a sejmou tim cokoli (slupky okolo 20 miliard dmg).
    DWAY: me zacaly padat az tak 500+
    navic jsem vsechen matros pouzil na reforge a upgrade a do kadaly narval urcite uz stovky tisic bloodshardu - ta dava hlavne setovky, ancient zbran k potrebe jeste nedala :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: ja mam sice odehrano jen pulku casu co ty, ale vubec mi nechou padat ancientky.

Zkusil sem ten heltooth trosku hybridne http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dway-2747/hero/71685801 bo me pirane nebavily, a s netopyrama to taky slusne pise :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    THUNDARR: ja ted presel z harvestera na helltooth a helltooth je o dost lepsi. Jade ma slusny burst, ale byl sem o dost vic mrtvy.
    + teda posledni pasivku na behani nedavam tu obrannou (ta je na grifty), ale confidence (rift) nebo 15% rychlosti navic (adventure)
    ONDRA_PATA: hele jade saje... Vetsi problem, nez ze nic nevydrzi, je mala dmg. Po respecu z jadeu na helltooth jsem poskocil o 10GR a to jsem mel srovnatelnou vybavu.

na t10 a nizsi GR, nez je 65+ beru toto:
    Teotli - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cali-1137/hero/71644454

na t10 v podstate jen bezim a ani neni treba, abych boostoval dmg :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: jinak v kostce je spravne misto TnT MoJ a Bane of powerful protoze jsem jezdil fast GR60
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: na nastence,hero Shamanin
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: a mas nekde build co na tom mas hozeny ? ... mi prislo ze ten jade dostava dost rekt ... :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: me ten jade harvester nijak moc nebavi.je to to o dost smrtelnejsi,navic dobrej compass rose mi snad nepadl jeste nikdy.
    gargantuan me bavi,me vic bavili vzdycky pet buildy.cim vic mejch panchartu,tim lip
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WTF Gabynator ted dal rank 1 ve 4 lidech, gr103
    Twitch
    http://www.twitch.tv/gabynator
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    AVATAR: No ja tam mam zrovna to druhy moji co je pro ten build, ok, a mam ho anc, s 1000 int ... proste fain :D
    THUNDARR: kocka mojo je v gr vcelku zasadni. Bohuzel ji nemam v ancientu - uz ji farnim patej den :)
    Jo, gargantuove jsou lepsi. ale musis mit spravnej prsten :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    STO78: víc lidí má ale v top Garwulfa
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    AVATAR: Hele koukam je ten build lesi nez Harvester ? ... Ma, ho skoro cely a jeste k tom imba Mojo, tak uvazuji ze to vymenim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam