• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FIREBIRD: to ja mel trpelivost i par cow levelu sem to zkousel ....ale pak jsem si rekl HOVNO vojebu to :_D ale trvaslo to tak 3 hodiny herniho casu no...
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    TSA: Asi bys uz nemel link, cos mel na sobe, co? Portoze ja to fakt tezce nedaval a nechytal jsem se :)

WAR_TIN: vidis, dalsi metoda, ktera funguje, ikdyz, tos to musel vyhodit hned vedle kostky, aniz by ses pohnul. Lepsi to je s tim goblinem, staci nejaky ty veci na gold drop a je to. Jen mit kliku ho potkat no :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WAR_TIN: mne to teďko padlo v riftu - hoarder + zlatý goblin, dalo to 54M... akorát nehraju sezónu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WAR_TIN: chytry
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    nasbirat 50M goldu na zatah se mi nedarilo tak jsem to obesel a nasbiral 100 krabicek z bounties a tadaaa...+ mraky surovin...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    FORTRESS: Tak para 860, Solo GR71, Group GR 90 už to asi pomalu balim.
    hrajete vubec jeste nekdo? Nak vcera nebyl online nikdo z guildy ani z pratel. Shanim grupu, se kterou bych se dostal vys, nez na 70GR, coz je asi moje maximum :)
    NJORL: nerad se vzdavam. Koneckoncu, dohral jsem i r-type :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Set dungeony sú chujovina, súhlasím. Škoda, bola šanca urobiť to trochu inak, možno sa toho ešte dočkáme.
    TSA
    TSA --- ---
    NJORL: Nešlo mi o stash, ale o udělání SJ.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja cumim, co vsechno lidi neudelaj pro jeden stash tab. Blizz je opravdu retardovanej, ze si za taby nenecha platit, ale nuti lidi delat takovy p****.
    TSA
    TSA --- ---
    ENDER: Ono to není tak jakože těžký, ale spíš dělaný na náhodu, jestli dostaneš správnou kombinaci mobek, jestli se portneš na místo, kde se zrovna nic neděje atp. Všechno se dá mechanicky naučit, ale tohle bylo prosté čekání na jedinou správnou kombinaci, kdy všechno vyjde. Myslel jsem si, že jsem asi vadnej já, ale když jsem koukal na top hráče, jak se i oni s tim prali a to podotýkám, že byly lehčí ty set dungeony a daly se ochcávat do aleluja, tak to není těžký, ale dementní. :)
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    WASQ: mozem, kedy?
    ENDER: kdyby to bylo tezky... ale kdyz je to nemozny, dokud nenatrefis na tu spravnou kombinaci mobu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    imho je to nastaveny spravne, proste to neni easy ani s lepsim gearem, diablo se meni skoro uz v progaming :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    obdivuju vasi vydrz. ja kdyz to nedal po paty, si rekl tak tohle ne, na to blizzardu seru.
    TSA
    TSA --- ---
    AVATAR: S tím mastery úplně vidím sebe. Říkal jsem si, jak zbytečná na nervy jdoucí věc to jde a oni to ještě narvou do season journey. Za wize jsem prošel všechny 4. Jeden bugnutej, druhej nedatelnej, protože nemám v prdeli raketu, třetí (dát pod bublu x mobek) nepřežila myš, protože jsem ofc dal vždycky o jednoho, dva míň a až čtvrtý, relativně jednoduchý, padl po třech hodinák doufání, že mi červ neprovrtá řiť. Celkem jsem u toho provztek asi 7 hodin, narazil si ruku a vymlátil klávesnici. Doufám, že designer je maximálně spokojený.
    tak jsem se vcera venoval tomu, abych si rozsiril stash.

Jsa varovan, ze potrebuju dva conqueror achievmenty jsem zacal gr45. Naprosta pohoda, jeste mi 6 minut zbyvalo. Pak jsem si vybral vydelat 50 milionu na jeden zatah. Strcil jsem do hlavy zelenej kamen a farmil rifty. Kdyz uz jsem jich udelal asi 12 a vydelal nakych 50 melcku a kde nic tu nic, zacal jsem cuchat zradu. Tak jsem pogooglil a zjistil, ze tech 50 milionu musim vydelat opravdu na jeden zatah, aniz by mi coumnter goldu vubec spadl. Mno, prerolovla jsem vybavu, zmenil build, protoze ancient helltooth uz jsem rollnutej mel na primarni staty, poslepoval to, vygooglil nejvhodnejsi lokaci a zkusil to podle videa nakyho DH. Bez sance, vzdycky mi po naky ty desitce, dvacitde milionu counter spadl, kdyz jsem nenasel moby. Tak jsem se zamyslel, co s tim. Vypnul jsem peta, aby mi prachy nesbiral, zprehazel vybavu, abych nemel gold pick radius, vymlatil celej dungeon a sbiral toho co nejmin. Pak jsem to probehl zpatky a vysbiral. Napoprve 46, napodruhe 70 a achievment byl doma. Hurray.

Tak zatim dobry, uz zbyvalo jen zmastrovat dungeon a kdovico jeste v dalsi kapitole Season Jurney. Protoze mam nejnamakanejsi helltooth, volba setu byla jasna. Poucen z nezdaru a vagniho popisu achievmentu jsem si vygoolil jak na to, protoze se blizila prvni hodina ranni a chtel jsem jit spat. Podle videa to vypadalo easy peasy. Ctyrikrat nalakat 20 mobu do wall of death a pak vycistit dungeon.

Tywoe jsem myslel ze sezeru klavesnici. Misto mastering dungeon by se to melo jmenovat luckering dungeon. S dmgi a tudiz i rychlosti problem nebyl, ale kdyz jsem to probihal asi po dvacate a z toho mi petkrat zbylo nekde zapomenutych 1-5 mobu, vylozene jsem se u toho uz vtezkal a proklinal blizzard a dementa, kterej vymyslel, ze se mobove spawnujou pokazdy jinak a obcas se mi stalo, ze jsem nesehnal dohromady jedinou skupinku mobu o dvaceti kouscich, protoze ty maly debilove, kterych je hodne, byly rozesety v rozestupech delsich, nez je bylo mozny bez toho, abych jich pulku poztracel, k sobe dotahnout. To uz jsem hazel mysi o zed.

Abych to zkratil - ve ctyri rano se mi to konecne povedlo, kdyz nastala vhodna konstelace hvezd a na prvnich ctyrech skupinkach jsem udelal ten ukol, pak vyvolal gargantuy, ktery to vycistili a achievment hotovej.

Kdyz jsem zjistil, ze z dalsi chapter mi chybi uz jen zabit diablo do minuty a pul, desil jsem se toho, ze v tom bude zase nejakej rng figl, ale dal jsem to na prvni dobrou a huraaa, mam bednu o batoh vetsi :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nevyexpí mi někdo pls HC char v sezóně? Poslední bod v journey..
    TSA
    TSA --- ---
    FIREBIRD: Dělal jsem to s klasickým multishot buildem. Pohodička, dal jsem to kolem 12ti minut.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam