• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jojo, jasne uz vim...ty mam nekde v ancientu ale se strenght ! :)
    na to dej bacha ja se setkal s tim, ze sice v truhle nejakou ancient zbran ktera mela davat + hroznej nater nejakyho skillu, ale jelkoz v te sezone co padla, tak to tam treba nebylo a melo to uplne jiny (shitovy staty)...jako treba ze "jeste" zadna plus uber dmg, protoze zkratka tenkrat to tu vlastnost nemelo...tzn. tu zbran si stejne musis vyfarmit, az kdyz ji ty staty dodaj a zpetne se to nevztahuje...jen u setovek se ty bonusy automaticky preprcaj...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: LoN Litany of Undead, ty prsteny, ktere davaji 100 procent dmg za kazdou Anc, pokud jsou jedinym setem.

Tady je ten legacy belt na druhem obrazku

https://www.google.com/...JmLqfr53LAhXryIMKHZqbCR8Q_AUICCgC&biw=1600&bih=763#imgrc=NMc6hTBtS190cM%3A

Ja urcite budu sbirat od ted vsechny legendy, ktere davaji nejakemu jednomu skilu maso dmg. Case je totiz blizz zmeni a stanou se z nich legacy a jak na ne bude build, tak to vytahnes ...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jojo takove maj lowbies nejradeji ! :) ja takhle chodim lidi srat s wizzardem (driv s cangry chicken wd a barbarem) ;D uz me dokonce parkrat kicknuli ;D
    bmw co je LoN build a o jakem pasku mluvis pls, nechce se mi to hledat...no jako popravde, mam truhlu narvanou a batohy u vsech postav (plne gamesloty) a nevim kam to rvat...najel jsem na politiku, skladuj jen ancienty a to jeste raritnejsiho typu...nejake blackthorny a podobne sracky hned rozebirat...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Presne, seru na bednu! A pak koukam na DH ladderboard na NS a co nevidim. Prvnich nekolik typu ze ZE maji LoN build a maji k tomu legacy pasek, kterej pridava 50% dmg k fan of knives. Pasek, kterej v dobe, kdy padal, byl uplne k nicemu, ale proste tihle panove ho schovali, maji a ted diktujou tabulku ... srat na to na cele ... kam mam vsechny ty veci davat. Netusim.

Ale abych jen nenadaval. Bavi me, jak se hra po kazdem patchi zrychli. Vzdy si rikam, ze rychleji nez s WW barbarem uz TX probehnout nejde a vzdy me prekvapi nova metoda.

O vikendu jsem postavil toto http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/67348113, a musim rict, ze speed TX dostal uplne novou dimezi. Na otevrene mape je TX pod minutu. Skoro dele trva ho zavrit nez hrat. Cele to funguje tak, ze se drzi leve mysitko, ktere spousti zvon a postavicka se smeruje po mape a skace perma dashing strikem, pod jednickou. U toho se drzi mezernik, aby postava jakoby stala na miste (mam to na nem namapovane) Vzdy je treba se snazit dashnout do potvor, tim se spusti i zvon automaticky. Diky 100% crit chance v kostce, potvory instapadnou (vcetne elit, jen zlutak je asi na tri rany), vyhodi penize a progres globy, ktere sebere radus z Avarice bandu a naplni Goldwrap nesmrtelnosti.

Nejvetsi prdel je vlezt s tim na public. Tam tri zbyvajici, ktersi jsou vetsinou na zacatku mapy, kdyz ja ji zaviram, absolutne netusi, co se prihodilo ...
    JADE
    JADE --- ---
    ja rikam srat na bednu ! :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    STU: co s ní? už je dávno plná :D nejtěžší jsou asi ty conquesty (největší opruz). Dělal jsem jen 2 a to Avarice (50m gold streak - docela easy) a 45 GRko bez setu (to taky šlo). Ostatní jsou mnohem delší časová investice
    STU
    STU --- ---
    jak jste na tom s tou zalozkou v bedne?
    s troskou stesti bych ji mohl mit do konce tydne :D
    schazi mi tusim uz jenom ten diablo a gemy

Conqueror - Awards a Stash Tab
    Kill Diablo at level 70 on TX within 1 minute 30 seconds
    Kill Greed at level 70 on TX
    Reach Greater Rift level 60 Solo
    Finish a level 70 Nephalem Rift at TX within 4 minutes
    Level 3 Legendary Gems to level 55
    Complete 2 Season Conquests this Season
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: bylo posetily cekat neco jinyho ! :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Prepocitavaji se foc jenom xp takze takze budes rad kdyz dostanes jeden lvl ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: dik
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: njn ja vcera vzal tejpka s DHckem fast run gr55 a dostal 25 paragonu a ja sotva jednu cihlu ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj je to jedno ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: jsem v pátek na publicu dal přes 30 paragonů, takže to nějak jde ;)

pouze XPs
    JADE
    JADE --- ---
    jeste k augmentu: je jedno jakej legendary sutr tam prasknu ?! :P
    JADE
    JADE --- ---
    to se vam to paragoni kdyz mate party...ja za posledni tejden dal sotva 5...protoze na public je to bida a utrpeni...coz me privadi k zoufalejm myslenkam, protoze chci taky dat ten 1000 a pak na to seru...ale: kdyz zahraju season a nahraju paragon 100 dejme tomu, pricte mi to pak 100 paragonu, nebo jen expi za prvnich 100 para coz se muze rovnat tak maximalne 1 muj paragon na 955 ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: GZ. Ja vcera na NS dingnul 1300. :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    no life! :) byl to boj
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAVARA: Ale tvoje první pokoření pár věcí v season journey ti dá full set, když to použiješ na jednu postavu. To silně urychluje začátek v sezóně.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MEDAN: v great riftech odpovídajících aspoň T10, což zas tak brzo není ;)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    navic paragon 250 mas za par hodin zabijeni demonu... :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam