• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    zdravim.. hraje nekdo na ps4? nejde mi linknout ucet na battle.net.. nevi nekdo jak na to? Diky?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PETRPEDROS: Jestli je Ti odobni zivot drahy. Nekupuj to...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Jak je možné že v US stojí 20 dollarů a v EU stojí 20 euro. Teď nevím jestli to není lepší koupit jako US...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ok kdo chce udelat mastery a nechce se s tim srat, tak doporocuju invoker crusadera. Na prvni dobry.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nejspíš naposled, co hraju za nějaký char s petama, ta jejich stupidita mě nehorázně vytáčí. Nicméně aspoň trošku úspěch. Nechápu, jak to někdo může vytáhnout o 10 levlů vejš
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Když dvakrát zmáčkneš "P", neotevře a nezavře se to rozhraní, čímž zmizí plus? Na druhou stranu, když máš tolik buffů, možná je taky jedno, jestli je zrovna tu chvilku vidíš nebo ne.
    JADE
    JADE --- ---
    potom co ji zabijes...po paragonu 800 ten click podvedome automatizujes...pac stejne pridavas jen + main stat ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: jo idealne uprostred elitni grupy v greater riftu :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: jo jo jde. klikni na nej, pridej para, usmej se ze mas plus jedna a zavri to :) problem solved :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    jde nejak dat pryc to plusko s novym paragon levelem? U nekterych postav mi to jde pres buffy a je to docela na prd.
    SITH
    SITH --- ---
    kdyz mam thorns crusadera, mam si do zbrane dat topaz nebo diamant?
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: diky ! tak tam si udelam dneska vylet...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE
    JADE --- ---
    zadnyho spesl ducha sem ale nevidel ;[
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: aha...dik to jsem nevedel...jdu otevrit level ! :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Je to za věci ze season journey, tedy na account. Otevřít je můžeš s jakou postavou chceš, ale za sezonu je dostaneš jen jednou, protože ty její úkoly taky plníš jen jednou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ten free set je jen pro prvni lvl 70?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: cube event aka cow lvl furt je, tohle je event s kravama, kde te provazi duch Kanaie ( mega barbar z lore ) a toho navrhoval ten zesnuly zamestananec... tak to je na pamatku a otevira se to jen v breznu :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    já bych byl rád za double bounty drop víkend. zase.. :))
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: e cube event uz teda je nebo bude ?! :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam