• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    J4C0B1M: a jak to funguje? to bys prisel jen o D3 nebo papa lala celej account?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FIREBIRD: Sem zvědavej jestli mám ban taky, bot mi běžel cca 15-20 hodin a zkoušel jsem toho RoS-Bota
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    FIREBIRD: imho kdyby to bylo pusteny furt, tak boteri obetujou par uctu a odladi si toho bota tak, aby byl neodhalitelnej. Takhle si naopak blizz muze kazdej banhammer hezky odladit, aby smetl co nejvic botu jednou ranou (a naopak netrefil ne-boty).
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    krasny :) Takovy vesely :)
    Banhammer udeřil | DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/banhammer-uderil.html

Dnes ráno přišla překvapivá zpráva. Blizzard uchopil obávaný Banhammer a udeřil.

Ale ja se ptam, proc je takovahle vec pustena obcas? Tohle ma bezet nonstop na ty buzeranty.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    Pekny, ja si vcera podruhy killnul HC Crusadera, uz mi to prijde jako automatika, vymazlim build, neco se posere a ja chcipnu :D ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    vcera se mi stala vtipna vec. prihlasil jsem se takhle do grupy na 95+ s barbarem. normalne mi napsal kamarad at se pridam. spojili jsme se se na TSku a jedeme jeden rift za druhym az se z toho stala takova ta pasivni automatika. a najednou mam zaplnenej chat gratulacema od kamaradu a z klanu. aniz by cokoliv rekli a ja neco zaregistroval, tak tam hodili 99 jako by se nechumelilo a dali jsme ji docela pekne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: zrovna u barbarky...kolik uz jsem videl macatic s motylem nad prdeli... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TSA: jj ja vim ... prosvih sem to kdyz byla do 5k :-(
    TSA
    TSA --- ---
    HOUMI: To si připrav tak 8k Kč.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: ja to hlavne sbiram rad vse :) musim zas checknout ebay na tu collectorku D3 :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně přišlo důležitý když měl křídla support (monk) a věděl jsem kde v tom zmatku je a kde má asi domeček "inner sancuary" ale jestli jsou takový nebo makový je myslim uplně fuk
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já teda nevim, ale už od tý chvíle, co ukázali první křídla tak si řikám WTF proč křídla v Diablu? Proč by měl mít barbar motýlí křídla? Řekněte mi proč... :D Peti, chápu. Válečná standarta chápu, ale křídla s hvězdama fakt ne :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: to je bude mit stejne brzy kszdej...a drop chance 10% neni zas tak moc.
    ale tyve kdo by chtel mit na zadech motyla? :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: blue posty na Dfans :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Kde jste to vzali? To nejak rozsirujou ten patch 2.4.1?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: tak dalo se to cekat ... by to mel kazdej xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: devky! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: uz je blue, nebudou :D minimalne kridla ne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    diky bohu za to, ze kridla i peti budou drop
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: tal rasha byl super easy ale vyr mi proste nesel udelat vcas :D dycly nekde zustal nakej mob :)
    JADE: google, nebo battlenet a v shopu, preorder overwatch a tam jsou ukazany ;) , pokud chces kridla, tka pockej na S6, tam jich bude plno... to ted kazdej shani na PTR :)
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: no nerekl bych ze hraju malo...ale asi malo efektivne...jak rikam, beham jen publik...nemam kamose, nemam klan...ale kdyz nascitam played time na postavach tak to cislo je 1115 hodin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam