• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak jsem zacal hrat potom co sem se rozesel s pritelkyni, predtim nebyl cas :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja mel ted nejak vic casu a byl sem nemocny.... vyrustal sem na diablu 1... tak sem si pucil od kamose co nehraje ucet a ze si zkusim tu trojku teda :)

je sem kampan od zacatku, coz me teda nebavilo kvuli nizke obtiznosti... pak pri levelu 70 sem sel hrat na public ze to zkusim a docela me to chytlo.... za necele dva mesice paragon 800 :) ..ale to sem hral klidne 10hodin denne :)

ted si rikam jestli mam vubec zacit hrat novou sezonu protoze jak mam cas tak sem u toho shopny sedet docela dlouho :)
    SITH
    SITH --- ---
    já teda hraju tak 1-2x týdně, až malá usne a než vytuhnu, takže tak 2-3 hodinky, ale netlačím co nejvyšší rifty a nehoním paragony, takže si tak někde kolem T6-T8 šolíchám rifty na publiku, nebo tahám kámoše, nebo si jen tak chodíme bounty. Asi proto jsem jen 377 :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: twe hodinu a pul? proc se tak unavujes? :-D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jak to tu ctu. zlaty path of exile.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Hele ja jsem jeste slabe kafe oproti tomu, co se deje v klanu. V CORS je 150 lidi a ja jsem nekde v polovine co do paragonu. Vsichni v podstate hraji tak jako ja, jde jen o to, jak vysoke rifty. Ti nejodvaznejsi jedou 103 - 105 no boss. A tam to lita mnohem rychleji.

Ja si uplne jako nolifer nepridama uprimne. :) Deti jsou proste v 7:30 ulozene, zena si jde neco delat a ja jdu hrat. V deset se pak pridam k zene a jsme jeste hodinu a pul spolu nez jdeme spat ...

Jak tady psal STO nedavno. Asi mam paniku z toho, aby mi klan neutekl, a mohl jsem s nimi dal jeste hrat. :) Ale realne je to irelevantni obava.
    JADE
    JADE --- ---
    ja davam tak 1-2 paragony denne ;) stale 979
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: sick nolifer ! :DDD pekny ale...aby ti nedali ban, ze jsi robot ! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: no zacinal jsem na cca 1K tento patch. Kdyz jsem tady psal STO 11.3., tak jsem mel 1350. Ted mam 1712. Ono na tech speedech 95 - 98 to jde fakt rychle. Hraju v podstate 5 veceru v tejdnu 2-3 hodiny.
    JADE
    JADE --- ---
    SCHUNA: oblibene class....tesim se
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: kolik si nahnal paragon je tak pro zajimavost ? :P
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SCHUNA: GR 108

SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    top na PTR 4 man su Archon firebird WIZ + DH,WD,BARB support
    NJORL
    NJORL --- ---
    Nicmene panove a damy. Musim se nad sebou vazne zamyslet. Posledni dobou venuju D3 opravdu dost casu. Beham speed 96 a hodim paragony. Kazdej den to samy uplne stejne mechanicky jako robot. Predevcirem se mi u zidle zastavila zena a pta se me, co to tam vlasne delat. Ve chvili, kdy jsem vyslovoval, ze "stahuju nepratele do tornada" pripadal jsem si trochu jako idiot ... :)

Jediny stesti, ze 12.4. mi tahle kolbenka skonci. Vychazeji Dark Souls 3. :)

JADE
    JADE --- ---
    neco tam zbrblal i v tom videu ze arcane firebird wizz vypada dobre...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    FORTRESS: Ve videu to říká...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: V klanu se suska neco o tom ze DPS bude archon firebird wiz :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To jsem pochopil už z videa ale classy/buildy?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: 3x support a 1x dps, prekvapujuco :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jaká je ta 4player meta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam