• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    STO78: Ok tak kolik mate paragon?:D
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Kolik mate paragon na charu co hrajete nejcasteji?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SITH: Ak myslis spolocny stash, tak nie.
    SITH
    SITH --- ---
    Hc mají inventory stejny jako non Hc?
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: Ja ted D3 nehraju :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: ako jo, ale ta frenzy barbina je asi najnarocnejsia na gear. na druhu stranu by ma to mohlo dlhsie bavit, aspon by som nemal vsetko hned :)

HOUMI: co sa tyka PTR solo, tak to bolo myslim TOP, alebo minimalne TOP5. inak TOP GR100+ tu hra mozno tak NJORL, oprav ma ked sa mylim :). a myslim/dufam, ze by sa to vedelo uzivit aj v groupe ako hybrid single target DPS/support. mno uvidime. ale inak suhlas, ja z tej mety grcam uz par sezon.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SCHUNA: Nebuď měkej. Navíc s tvym luckem je jedno jestli hraješ S nebo NS.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SCHUNA: na ten sem este nekoukal .... ae top to neni, tak to nema ani moc cenu zatim xD
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    HOUMI: Ja si uz skladam thorns frenzy barbinu a strasne ma ten gameplay bavi. Len neviem ci sa mi to bude chciet skladat na season.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    no jsem trosku zklaman z toho jaka bude meta v S6... tedy stejna lol :D

PS: portret a kridla za OW jsou moooc pekny :P
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: dekujeme za prispevek do diskuze, dame prostor dalsimu volajicimu :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    .....
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: spravne to neni :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    STO78: mam kolegu v praci co to hraje x let... spoustu veci mi vysvetlil, na vsechno se ho ptam a po trech mesicich hrani mam vetsi paragon nez on.... mam cas na hrani a beham grifty, on toho casu zas tak nema... tak to proste je no :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Aha ja myslel ze je to uz z nejakyho PTR
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: o nicem nvm, zdroj ? vim ze to bylo prave delany s ingame screenama ale jako navrh od komunity a uz je to dlouho docela :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na tom GR100 kterej jako support může odjet po pár hodinách hraní ty paragony musej naskakovat jako když Tě někdo boostuje na 70tku
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Ale prd. Sedet u toho 18 hodin denne rozhodne neni OK. :) Nevkladej mi slova do ust. :) A proste neni to tejden. Pokud Te boostnou para 3k plus tak proste jde para nahoru rychle. To neni o balancu hry. To je o koperaci. Ale chapu ze jsi na D3 proste naseanej tak tohle je posledni prispevek do diskuse.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ve skupine pokoris mnohem vetsi GR, snáze a rychleji s vetsim loot bonusem a xp bonusem. Tak by to bylo i kdyby to hráli bezruký natož někdo tak efektivní jako zero empathy. Balancujou se classy ale tezko se muze vybalancovat nekdo kdo to drti nonstop s nejakym casualem co to mesic nezapne, to snad da rozum.
    NJORL
    NJORL --- ---
    a co je na tom megadebilniho? Proste ma klan a ten mu pomohl. behali s nim se trema DH T10 a napadal jim gear, kterej mu dali a pak se oblikl jako support DH a behali s nim speedy vysokejch GR a dostal paragon :) klidne za nej jiny clanmates mohli delat krabicky a on chodil jen na jejich otevirani ... kdyz jsi slavnej a pomuzou Ti lidi a jeste u toho sedist 18 hodin denne, tak co Te zarazi? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam