• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SCHUNA: v konzolovce nejsou leaderboards ? Ou shit ja to dnes objednal :-) rozhodne pod zaminkou solichani :-(
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Si tu trosku zafilozofujem :)

Imo prave konzolove hranie nie je pre honicov ega. Je to taka oddychovka, nemas leaderboards, da sa cheatovat, v podstate sa nemas s kym porovnavat.

Ak sa chces fakt len zahrat, popripade s frajerkou/detmi, etc., tak tomu nic nechyba. Ovladanie je vraj vyborne, aj hratelnost.

Ak chces sutazit alebo hrat public, tak lepsia je PC verzia, ale aj tam je v sucasnosti public relativne o nicom.

Na konzole si vzdy mozes ulozit save niekam na externe USB a v pripade, ze ti niekto ustreli paragony ho restornut.

Takze ja by som konzolu nezavrhoval, fakt podla mna zalezi, co od toho ocakavas :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FIREBIRD: Taky me prekvapilo jak moc je to rozbity. A uz taky chapu tu nutnost always online, aby se tomu predeslo.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    SCHUNA: aha tak to nic, takez d3 na konzole je dobry pro honice ega leda tak (no ne ze by na PC nekteri taky jen nehonili :D), takto me nechava v klidu :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vracim se k diablu pompul roce ale tentokrat na ps4 tak sem zvedav jaky to bude oproti pc. Jsem rad ze tady ctu ze tu nekdo na ps4 hraje, hur se mi cte ze to tam jde nejak hacknout nebo co :-(
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    GANCARCIK: Na konzolach mas save ulozeny lokalne, tj. da sa editovat. Nechcem ti krivdit, ale IMO ten tvoj para 1900+ tiez nie je legit, stacilo aby si si zahral jeden rift s nacheatovanym trollom, kedze exp bonus sa sharuje.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    SCHUNA: Aha takze je mozny to nejak cheatnout jo?:/
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Pokial viem, tak zeditovane itemy, zabijes creepa a dostanes povedzme 500 para.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    FIREBIRD: No prave na to taky hledim...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to je nechutny
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    para 10000+? Naka fint ana konzolich bo to tam ma kazda lama? :))
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    GANCARCIK: Tak na PSku moze mat para 10000 kazdy, zejo.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Aha tak nic no ted se pripojil typek a ma 10k
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Ted heaju s typkem a ma prg 5018 :D ja 1924(ps4)
    TJUMBO
    TJUMBO --- ---
    lidi jak jste někde v clanu? CZ/SK?
    TJUMBO
    TJUMBO --- ---
    Jako já hraju Déčko rád a dost i na to že to beru jako oddychovku. Po intenzivnim hrani po tom, co vyšlo D3 jsem byl na panagonu 11. Moc neělo do hlavy jak někdo může mít 400+... Ted mesic po zakoupeni (ano, konecne :-) ) datace mam panagon 200... Divim se, že to tak leti... o lidech 2000+ si mylsim svoje...
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    JADE: ja mam po ... kolik let to kua hraju? Proste od doby co prisly tyhel nekonecny paragony mam 860 cca ... to snad je ok ne? :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOUMI: myslim, že v gr70 znatelně lítaj paragony ještě tak 700
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: co vim , tak snad za suporty moc zmeny nejsou :P

ono celkove k para jak uz bylo xkrat receno... staci najit grpu na gr 70+ a pak uz to jede samo a chodite vic a vic ... blabla snad to nekdy fixnou :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jakej nepomer.od zacatku D3 mam 970, ale za sezonu hranou dohromady max 3 tydny jsem mel 620.
    hraju 90% casu solo, obcas pomaham kamosovi.

novou sezonu pojedu WD, takze po splneni questu a dalsich volovin zkusim support.jsem zvedavej,jakej rozdil bude v buildu oproti S5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam